Video - Smiješno je, a i nije: Festival penala u Lučanima!

Sva tri u poslednjim minutima igre. Bar dva su vrlo sporna!

Fudbal 29.10.2018 | 12:45
Video - Smiješno je, a i nije: Festival penala u Lučanima!
Mladost je bila bolja i Mladost je zasluženo pobedila. To je pokazao skraćeni snimak najzanimljivijih detalja sa meča protiv Spartaka u režiji agencije Sport Network. Takođe je otkrio i kako su svirana tri penala sa kojih su postignuti svi golovi. I tu dolazimo do najinteresantnijih detalja.

Prvi penal sviran zbog prekršaja nad Jankom Tumbasevićem u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena čini nam se nije sporan. Međutim, dva iz finiša drugog poluvremena možda će vas i nasmejati.

U 88. minutu Noboru Šimura utrčava u kazneni prostor Lučanaca, jedva da ga je pipnuo Tumbasević, ako i jeste, lopta svakako nije išla ka Spartakovom Japanca, već od njega, pravo u ruke golmana Mladosti Dragan Rosića, ali glavni sudija Zoran Široki – u tom trenutku udaljen jedno 15 metara – nema nikakvu dilemu: penal! Spartak izjednačuje nja 1:1, a trener domaćeg tima Nenad Milovanović dobija crveni karton zbog žustrih prigovora koji se mogu i čuti na snimku.

“Šta radiš, bre, ti? Niko ga nije pipnuo, jesi li ti normalan? Ko si ti? Ko si, bre, ti?“, vikao je Milovanović, uz par uvreda koje baš i ne moramo da citiramo.

Međutim, tu nije kraj, u nadoknadi meča Široki još jednom pokazuje na belu tačku, drugi put pred Spartakovim golom, iskusni Predrag Pavlović već je prošao pored poslednjeg Spartakovog defanzivca, ide ka gol aut liniji... I dva koraka kasnije, dva metra kasnije, pada kao da ga je grom udario. Subotičani se hvataju za glavu, Široki je nemilosrdan. Aleksandar Pejović i drugi put siguran sa kreča i to je 2:1.

Na konferenciji za novinare posle meča pomoćni trener Mladosti Goran Stanić rekao je da najradije ne bi komentarisao penale, šef Spartakove struke Predrag Rogan konstatovao je da su kasno primljeni golovi možda posledica neiskustva njegovih saigrača?

Kako bilo, ako treneri već nisu, sudijska komisija morala bi da pažljivo pregleda ovaj snimak.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar