Лопетегију више нема спаса, Реал доводи Контеа!

Какав суноврат каријере 52-годишњег тренера. . . !

Фудбал 29.10.2018 | 11:45
Лопетегију више нема спаса, Реал доводи Контеа!
Летос је, само дан пред прву утакмицу Шпаније на Светском првенству у Русији, добио отказ са места селектора, јер је председник Савеза сазнао да се кришом договорио о преузимању Реал Мадрида. Био је то "почетак краја" учешћа Шпаније на овогодишњем Мундијалу, али и и почетак суноврата каријере Ђулена Лопетегија. 

Навукао је на себе лошу карму, па долазак на клупу троструког узастопног првака Европе није текао као што је било планирано. Заправо, тренутно стање је мимо свих очекивања, чак и највећих песимиста.

Реал се после 10 кола Примере налази тек на дветој позицији са 14 бодова, седам мање од водеће Барселоне, која је у недељу поподне сипала со на рану навијачима највећег ривала. Победом 5:1 у "Ел Класику", Каталонци су - по најавама шпанских медија - потписали отказ Лопетегију.

Наводно, већ од понедељка ће га заменити Антонио Конте. Поједини пишу, чак, да је промоција Италијана већ планирана за понедељак у 13 часова...

Конте је по завршетку прошле сезоне раскинуо уговор са Челсијем, који је претходно 2017. водио до титуле првака Енглеске, а потом му донео и пехар ФА купа. Пре тога, 49-годишњи Италијан је био троструки узастопни шампион Италије са Јувентусом.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар