Lopetegiju više nema spasa, Real dovodi Kontea!

Kakav sunovrat karijere 52-godišnjeg trenera. . . !

Fudbal 29.10.2018 | 11:45
Lopetegiju više nema spasa, Real dovodi Kontea!
Letos je, samo dan pred prvu utakmicu Španije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, dobio otkaz sa mesta selektora, jer je predsednik Saveza saznao da se krišom dogovorio o preuzimanju Real Madrida. Bio je to "početak kraja" učešća Španije na ovogodišnjem Mundijalu, ali i i početak sunovrata karijere Đulena Lopetegija. 

Navukao je na sebe lošu karmu, pa dolazak na klupu trostrukog uzastopnog prvaka Evrope nije tekao kao što je bilo planirano. Zapravo, trenutno stanje je mimo svih očekivanja, čak i najvećih pesimista.

Real se posle 10 kola Primere nalazi tek na dvetoj poziciji sa 14 bodova, sedam manje od vodeće Barselone, koja je u nedelju popodne sipala so na ranu navijačima najvećeg rivala. Pobedom 5:1 u "El Klasiku", Katalonci su - po najavama španskih medija - potpisali otkaz Lopetegiju.

Navodno, već od ponedeljka će ga zameniti Antonio Konte. Pojedini pišu, čak, da je promocija Italijana već planirana za ponedeljak u 13 časova...

Konte je po završetku prošle sezone raskinuo ugovor sa Čelsijem, koji je prethodno 2017. vodio do titule prvaka Engleske, a potom mu doneo i pehar FA kupa. Pre toga, 49-godišnji Italijan je bio trostruki uzastopni šampion Italije sa Juventusom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar