Милојевић "послао" Тешовића у Партизан!

Тренер Црвене звезде сматра да његов венчани кум има квалитет да седне на клупу "вечитог ривала".

Фудбал 29.10.2018 | 09:15
Милојевић "послао" Тешовића у Партизан!
Занимљив деби на клупи неког суперлигаша имао је Дарко Тешовић, од недавно тренер Мачве. 

Већ у првој утакмици домаћег првенства за ривала је имао некадашњег шефа у Паниониосу, али и кума - Владана Милојевића. 

Искуснији тренер Црвене звезде надмудрио је колегу и пријатеља, па се из Шапца враћа у Београд са три бода (2:0).

"Сигурно има неких елемената игре које треба да поправимо, али у суштини сам задовољан и честитам мојим играчима. Оно што смо желели од утакмице, то смо покушавали да радимо. Мислим да је заслужена победа, да смо апсолутно контролисали утакмицу. Мачва је добар тим, за њих неће бити зиме. Прошле сезоне смо се опекли овде, нисмо желели да се то понови и успели смо", истакао је Милојевић пред камером ТВ Арена Спорт одмах после утакмице.

На питање о томе какав је утисак оставио кум, имао је занимљив одговор...

"Убеђен сам да ће донети нешто ново у игри Мачве. Било је мало простора да нешто уради, јер је тек пре два дана преузео екипу, али покушавао је и видећете, направиће он добре ствари, јако је талентован. Ја му желим да иде у онај клуб који највише воли - у Партизан и мислим да му је ово само степеница више и да заслужује да буде тренер тамо где га срце води".

Попут Милојевића, Дарко Тешовић је такође истакао одличну атмосферу на трибинама стадиона у Шапцу.

"Морам да признам да је ово амбијент због ког и треба да се игра фудбал у Србији", почео је тренер Мачве своје излагање и потом рекао:

"И те како има простора за напредак моје екипе. Ови момци тек треба да схвате моју филозофију и да могу још много. Није нам репер Црвена звезда у овом тренутку. Не могу да будем задовољан резултатом, али игра даје неку светлост да то може бити боље".

Мачва се после 13 кола налази на 11. месту Суперлиге са 13 бодова, а у среду гостује у Нишу код другопласираног Радничког. Црвена звезда је водећа на табели са 12 победа и једним ремијем, односно девет бодова више од Нишлија. Актуелни шампион у среду игра код куће против ОФК Бачке.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Вук

29.10.2018 09:02

Води га куци кад ти је добар! Или му дај своје мјесто у Звезди сто би требао уцинити полије 10:1 у Лиги сампиона.

ОДГОВОРИТЕ