Milojević "poslao" Tešovića u Partizan!

Trener Crvene zvezde smatra da njegov venčani kum ima kvalitet da sedne na klupu "večitog rivala".

Fudbal 29.10.2018 | 09:15
Milojević "poslao" Tešovića u Partizan!
Zanimljiv debi na klupi nekog superligaša imao je Darko Tešović, od nedavno trener Mačve. 

Već u prvoj utakmici domaćeg prvenstva za rivala je imao nekadašnjeg šefa u Panioniosu, ali i kuma - Vladana Milojevića. 

Iskusniji trener Crvene zvezde nadmudrio je kolegu i prijatelja, pa se iz Šapca vraća u Beograd sa tri boda (2:0).

"Sigurno ima nekih elemenata igre koje treba da popravimo, ali u suštini sam zadovoljan i čestitam mojim igračima. Ono što smo želeli od utakmice, to smo pokušavali da radimo. Mislim da je zaslužena pobeda, da smo apsolutno kontrolisali utakmicu. Mačva je dobar tim, za njih neće biti zime. Prošle sezone smo se opekli ovde, nismo želeli da se to ponovi i uspeli smo", istakao je Milojević pred kamerom TV Arena Sport odmah posle utakmice.

Na pitanje o tome kakav je utisak ostavio kum, imao je zanimljiv odgovor...

"Ubeđen sam da će doneti nešto novo u igri Mačve. Bilo je malo prostora da nešto uradi, jer je tek pre dva dana preuzeo ekipu, ali pokušavao je i videćete, napraviće on dobre stvari, jako je talentovan. Ja mu želim da ide u onaj klub koji najviše voli - u Partizan i mislim da mu je ovo samo stepenica više i da zaslužuje da bude trener tamo gde ga srce vodi".

Poput Milojevića, Darko Tešović je takođe istakao odličnu atmosferu na tribinama stadiona u Šapcu.

"Moram da priznam da je ovo ambijent zbog kog i treba da se igra fudbal u Srbiji", počeo je trener Mačve svoje izlaganje i potom rekao:

"I te kako ima prostora za napredak moje ekipe. Ovi momci tek treba da shvate moju filozofiju i da mogu još mnogo. Nije nam reper Crvena zvezda u ovom trenutku. Ne mogu da budem zadovoljan rezultatom, ali igra daje neku svetlost da to može biti bolje".

Mačva se posle 13 kola nalazi na 11. mestu Superlige sa 13 bodova, a u sredu gostuje u Nišu kod drugoplasiranog Radničkog. Crvena zvezda je vodeća na tabeli sa 12 pobeda i jednim remijem, odnosno devet bodova više od Nišlija. Aktuelni šampion u sredu igra kod kuće protiv OFK Bačke.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Vuk

29.10.2018 09:02

Vodi ga kuci kad ti je dobar! Ili mu daj svoje mjesto u Zvezdi sto bi trebao uciniti polije 10:1 u Ligi sampiona.

ODGOVORITE