Николић опет о навијачима и ''навијачима''...

Можемо да сваримо да смо „балвани“, „дрва“ и „мајмуни“, али убија у појам кад нам вређају породицу! „Нико од нас није то заслужио“, истиче шпиц Партизана.

Фудбал 29.10.2018 | 16:00
Николић опет о навијачима и ''навијачима''...
Оглашавање Немање Николића, непосредно после ремија Партизана и Напретка, додатно је узнемирило навијаче црно-белих. Један од разлога може се тражити у речима 26-годишњег нападача да је екипа под великим притиском и да „већина навијача долази да се наслађује лошим резултатима“.

Дан касније рођени Краљевчанин остаје при првобитно изреченом ставу, с тим да је осетио потребу да разграничи на кога се он односи.

„Наравно да не мислим да верне навијаче Партизана, већ на Западу постоји група од 20-30 људи, која нам константно вређа породице. То што смо ми „балвани“, „дрва“ и „мајмуни“ можемо да сваримо, али кад вам вређају мајку и сестру и поређају све „живо и мртво“ то убија у појам током игре“, истакао је Николић у изјави достављеној медијима посредством клупског портпарола Биљане Обрадовић.

Тачно је да су Партиозанови фудбалери изложени притиску о коме некадашњи првотимац суботичког Спартака тиче, али је исто тако јасно да су сами кривци за лоше резултате и гнев дела публике. С тим што за увреде, ако су тачне, нема оправдања.

„На празном простору се све чује. Нико од нас није то заслужио. Поштујемо свакога ко купи карту и наравно да навијачи од Партизана очекују победе, а критика на рачун игре може да се изнесе и без вређања чланова породице“, додао је Немања Николић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар