Nikolić opet o navijačima i ''navijačima''...

Možemo da svarimo da smo „balvani“, „drva“ i „majmuni“, ali ubija u pojam kad nam vređaju porodicu! „Niko od nas nije to zaslužio“, ističe špic Partizana.

Fudbal 29.10.2018 | 16:00
Nikolić opet o navijačima i ''navijačima''...
Oglašavanje Nemanje Nikolića, neposredno posle remija Partizana i Napretka, dodatno je uznemirilo navijače crno-belih. Jedan od razloga može se tražiti u rečima 26-godišnjeg napadača da je ekipa pod velikim pritiskom i da „većina navijača dolazi da se naslađuje lošim rezultatima“.

Dan kasnije rođeni Kraljevčanin ostaje pri prvobitno izrečenom stavu, s tim da je osetio potrebu da razgraniči na koga se on odnosi.

„Naravno da ne mislim da verne navijače Partizana, već na Zapadu postoji grupa od 20-30 ljudi, koja nam konstantno vređa porodice. To što smo mi „balvani“, „drva“ i „majmuni“ možemo da svarimo, ali kad vam vređaju majku i sestru i poređaju sve „živo i mrtvo“ to ubija u pojam tokom igre“, istakao je Nikolić u izjavi dostavljenoj medijima posredstvom klupskog portparola Biljane Obradović.

Tačno je da su Partiozanovi fudbaleri izloženi pritisku o kome nekadašnji prvotimac subotičkog Spartaka tiče, ali je isto tako jasno da su sami krivci za loše rezultate i gnev dela publike. S tim što za uvrede, ako su tačne, nema opravdanja.

„Na praznom prostoru se sve čuje. Niko od nas nije to zaslužio. Poštujemo svakoga ko kupi kartu i naravno da navijači od Partizana očekuju pobede, a kritika na račun igre može da se iznese i bez vređanja članova porodice“, dodao je Nemanja Nikolić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar