Убиство: Полиција саслушава тројицу

Сарајевска полиција тренутно саслушава тројицу мушкараца у вези са убиством двојице полицајаца.

Босна и Херцеговина 28.10.2018 | 16:24
Убиство: Полиција саслушава тројицу
Сарајевска полиција преузела је тројицу мушкараца у Полицијској управи Источно Сарајево, јавио је "Дневни аваз".

Исти извори наводи да су они сада у кантоналном Министарству унутрашњих послова гдје ће бити провјерени њихови алибији, те ће бити подвргнути полиграфском испитивању.

Према наводима "Аваза", постоје индиције да би тројица мушкараца могли бити умијешани или имати корисне информације о ликвидацији двојице полицајаца у сарајевском насељу Алипашино Поље.

Ријеч је о особама са списка аутомафијаша и особа блиских њима.

Према незваничним информацијама, до сада је саслушано више од 20 потенцијалних осумњичених.

Полицајци Адис Шеховић и Давор Вујиновић страдали су у петак у сарајевском насељу Алипашино Поље када су на њих пуцали осумњичени крадљивци аутомобила.

Они ће бити сахрањени сутра, када је у Федерацији БиХ и Републици Српској проглашен Дан жалости.

У току је велика полицијска акција усмјерена на проналазак починилаца.

Извор: Срна

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

075

28.10.2018 16:58

Преносим интересантан коментар, " Власт (СНСД,ХДЗ,СДА) је свјесно направила провокацију да би запласила народ(е). Треба им препласен народ(и) да би сто прије поново оформили своју мафијаско-фасистицку-антидрзавну власт и избацили из игре бројне странке опозиције које се труде да скину троглаву банду са власти. Њихова је и аутомафија којом командују, наркомафија, тзв. тузиластва, тзв. судови итд."!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре 075

28.10.2018 19:08

Де не сери и ти вазда висе, лопова било и бит це, нема то везе с политиком и нацијом, неваља закон и судство, полиција их похапси суд ујутро пуста и опет по старом. И прије рата су се аута крала по Са., краду и краст це, град је пун скупих аута и вецином се возе нова аута по Сарајеву и велики број скупоцјених аута. Помозимо ми сами себи, застита возила алармима и физицком заститом, зао свима дати за то паре, а сви би хадзе да глуме па на крају у плац.

Name

Федерално Сарајево

28.10.2018 20:28

Купила сам прије мјесец дана новог Голфа ВИИ,али сам одмах уградила сву заститу и унајмила гаразу,каско осигурала...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.10.2018 21:39

Јеси ли и пепељару морала у Порсхе центру доплатити и ел.подизаче стакала хахахахаа за те паре си могла мецку 3 г.стару узети да гори.