Ubistvo: Policija saslušava trojicu

Sarajevska policija trenutno saslušava trojicu muškaraca u vezi sa ubistvom dvojice policajaca.

Bosna i Hercegovina 28.10.2018 | 16:24
Ubistvo: Policija saslušava trojicu
Sarajevska policija preuzela je trojicu muškaraca u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo, javio je "Dnevni avaz".

Isti izvori navodi da su oni sada u kantonalnom Ministarstvu unutrašnjih poslova gdje će biti provjereni njihovi alibiji, te će biti podvrgnuti poligrafskom ispitivanju.

Prema navodima "Avaza", postoje indicije da bi trojica muškaraca mogli biti umiješani ili imati korisne informacije o likvidaciji dvojice policajaca u sarajevskom naselju Alipašino Polje.

Riječ je o osobama sa spiska automafijaša i osoba bliskih njima.

Prema nezvaničnim informacijama, do sada je saslušano više od 20 potencijalnih osumnjičenih.

Policajci Adis Šehović i Davor Vujinović stradali su u petak u sarajevskom naselju Alipašino Polje kada su na njih pucali osumnjičeni kradljivci automobila.

Oni će biti sahranjeni sutra, kada je u Federaciji BiH i Republici Srpskoj proglašen Dan žalosti.

U toku je velika policijska akcija usmjerena na pronalazak počinilaca.

Izvor: Srna

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

075

28.10.2018 16:58

Prenosim interesantan komentar, " Vlast (SNSD,HDZ,SDA) je svjesno napravila provokaciju da bi zaplasila narod(e). Treba im preplasen narod(i) da bi sto prije ponovo oformili svoju mafijasko-fasisticku-antidrzavnu vlast i izbacili iz igre brojne stranke opozicije koje se trude da skinu troglavu bandu sa vlasti. Njihova je i automafija kojom komanduju, narkomafija, tzv. tuzilastva, tzv. sudovi itd."!

ODGOVORITE
Name

re 075

28.10.2018 19:08

De ne seri i ti vazda vise, lopova bilo i bit ce, nema to veze s politikom i nacijom, nevalja zakon i sudstvo, policija ih pohapsi sud ujutro pusta i opet po starom. I prije rata su se auta krala po Sa., kradu i krast ce, grad je pun skupih auta i vecinom se voze nova auta po Sarajevu i veliki broj skupocjenih auta. Pomozimo mi sami sebi, zastita vozila alarmima i fizickom zastitom, zao svima dati za to pare, a svi bi hadze da glume pa na kraju u plac.

Name

Federalno Sarajevo

28.10.2018 20:28

Kupila sam prije mjesec dana novog Golfa VII,ali sam odmah ugradila svu zastitu i unajmila garazu,kasko osigurala...

ODGOVORITE
Name

Re

28.10.2018 21:39

Jesi li i pepeljaru morala u Porshe centru doplatiti i el.podizače stakala hahahahaa za te pare si mogla mecku 3 g.staru uzeti da gori.