Ходл и даље критично, али добро реагује на терапију!

Бивши селектор и некадашњи репрезентативац Енглеске Глен Ходл и даље је у тешком стању, мада има назнака да се његово здраветвсно стање полако стабилизује.

Фудбал 28.10.2018 | 14:45
Ходл и даље критично, али добро реагује на терапију!
Ходл се у суботу на 61. рођендан срушио у ТВ студију уочи почетка емисије о мечевима у Премијер лиги и хитно је пребачен у болницу где је задржан на лечењу.

Острвски медији преносе да је његово стање озбиљно. 

"Здравствено стање Глена Ходла је озбиљно, за сада је на посебном болничком третману и терапији и на све то одговара позитивно", изјавио је портпарол болнице у којој се лечи некадашњи менаџер Тотенхема. 

На друштвеним мрежама су освануле бројне поруке подршке, од ФА Енглеске до клубова и бројних фудбалера, пријатеља и познаника енглеског стручњака. 

Ходл (61) је за репрезентацију Енглеске одиграо 53 утакмице и сматра се једним од најбољих играча своје генерације. Као играч, са Тотенхемом је освојио ФА куп и Куп УЕФА, а играо је и за Монако, Свиндон и Челси. 

Ходл је једно време био играч-менаџер у Свиндону и Челсију и сматра се да је зачетник модерног Челсија, пошто је био тај који је ангажовао тада велику звезду холандског и светског фудбала, Руда Гулита. 

Селектор Енглеске био је у периоду од 1996. до 1999. Потом је као тренер водио и Саутемптон (2000/01), Тотенхем (2001-2003) и Вулверхемптон (2004-2006), после чега је почео да се бави послом стручног коментатора.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар