Hodl i dalje kritično, ali dobro reaguje na terapiju!

Bivši selektor i nekadašnji reprezentativac Engleske Glen Hodl i dalje je u teškom stanju, mada ima naznaka da se njegovo zdravetvsno stanje polako stabilizuje.

Fudbal 28.10.2018 | 14:45
Hodl i dalje kritično, ali dobro reaguje na terapiju!
Hodl se u subotu na 61. rođendan srušio u TV studiju uoči početka emisije o mečevima u Premijer ligi i hitno je prebačen u bolnicu gde je zadržan na lečenju.

Ostrvski mediji prenose da je njegovo stanje ozbiljno. 

"Zdravstveno stanje Glena Hodla je ozbiljno, za sada je na posebnom bolničkom tretmanu i terapiji i na sve to odgovara pozitivno", izjavio je portparol bolnice u kojoj se leči nekadašnji menadžer Totenhema. 

Na društvenim mrežama su osvanule brojne poruke podrške, od FA Engleske do klubova i brojnih fudbalera, prijatelja i poznanika engleskog stručnjaka. 

Hodl (61) je za reprezentaciju Engleske odigrao 53 utakmice i smatra se jednim od najboljih igrača svoje generacije. Kao igrač, sa Totenhemom je osvojio FA kup i Kup UEFA, a igrao je i za Monako, Svindon i Čelsi. 

Hodl je jedno vreme bio igrač-menadžer u Svindonu i Čelsiju i smatra se da je začetnik modernog Čelsija, pošto je bio taj koji je angažovao tada veliku zvezdu holandskog i svetskog fudbala, Ruda Gulita. 

Selektor Engleske bio je u periodu od 1996. do 1999. Potom je kao trener vodio i Sautempton (2000/01), Totenhem (2001-2003) i Vulverhempton (2004-2006), posle čega je počeo da se bavi poslom stručnog komentatora.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar