Против сарадње СДС-а и СНСД-а!

Сједница Главног одбора Српске демократске странке (СДС) почела је у страначким просторијама у Бањалуци.  На овој сједници Главног одбора би између осталог требало да се одлучи о евентуалној сарадњи са СНСД-ом.
Близу 100 чланова СДС-а окупило се испред сједишта странке у Бањалуци гдје се очекује сједница Главног одбора на којој би између осталог требало да се одлучи о евентуалној сарадњи са СНСД-ом.

Република Српска 28.10.2018 | 12:28
Против сарадње СДС-а и СНСД-а!
Окупљена маса која је против сарадње са СНСД-ом поједине чланове Главног одбора дочекује аплаузом док оне који су се већ изјаснили да би сарађивали са СНСД-ом као што је Милован Цицко Бјелица дочекују звиждуцима.

Окупљени чланови носе и транспаренте на којима, између осталих и пише "Ко то продаје вјеру за вечеру", "Обрене срам те било", "Вукота не дај нам СДС" итд...

"Огорчени смо на све ово што се дешава ових дана, као и на политику СНСД на челу са Милорадом Додиком који је све подвргао личним и интересима својих страначких првака. Његов основни интерес је да сије мржњу и зло у српском народу. Доказ су избори који су највјероватније покрадени од стране СНСД. Послије бројања истина ће изаци на видјело", каже за портал "Српскаинфо" Којо Гарић, члан СДС од 2002. године.

Члан бањалучког СДС Јово Регодић такође каже да је дошао да подржи Говедарицу.

"Дошао сам да подржим предсједника СДС иза којег стоји 220.000 бирача, да не дозволи спајање са странком која је упропастила РС, истјерала нам младе из РС, опустошила ову земљу.

Они су сада браниоци Српску, а СДС која је стварала Републику Српску за њих су издајници.

Додик покушава у коалицију са неким поданицима из СДС који су на сумњив начин дошли до капитала, па се боје да ће СДС ако дође на власт покренути питање поријекла имовине", рекао је Регодић. Он је додао да је ријеч о спонтаном окупљању и да нема конкретног организатора. 

(НН/Српскаинфо)

Коментари / 152

Оставите коментар
Name

Ото

28.10.2018 10:33

Ма браво омладино !

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

28.10.2018 11:29

Свака вам цаст цестити људи!

Name

ото

28.10.2018 12:00

Мој ти ото, ко год данас ото СДС, то је његов дефинитиван крај. Али добро су се и држали до сад, јер треба издржати 10 пораза на изборима. Овај посљедњи је био најтежи и распад је неминован. Док једни стално побјеђују у већини одбора нису више ни други по снази

Name

Зоран Бања Лука

28.10.2018 12:10

На крају најпаметнији је испао онај што је прекрижио гласачки листић !

Name

РЕ ОТО

28.10.2018 12:26

ТАЦНО БИЈЕДО У ЉУДСКОМ ОБЛИКУ, НИЈЕ СЕ ЛАКО БОРИТИ СА ТОЛИКИМ ЗЛОМ. ВИ САМИ ЗНАТЕ ДА НИСТА ПОСТЕНО НЕ РАДИТЕ ДА САМ ДЈАВО СА ВАМА УПРАВЉА. НИЈЕ СЕ ЛАКО БОРИТИ СА ДЈАВОЛОМ ЈЕР ДЈАВО КОРИСТИ НАЈПЉАВИЈЕ МЕТОДЕ ДА ДОДЈЕ ДО ЦИЉА. ЗАДЊИ ПОРАЗ НЕ ПОСТОЈИ, КАО СТО РЕКОХ КОРИСТИЛИ СТЕ СВЕ ДЈАВОЉЕ МЕТОДЕ, КРАДЈА ,КУПОВИНА, ПРИЈЕТЊЕ, УЦЈЕНЕ. ПА ЈЕСТЕ ЛИ? РЕЦИТЕ. ИЛИ СУ ОНО НАМОНТИРАНИ СНИМЦИ ГДЈЕ ВАС СОТОНА ПРИЈЕТИ, УЦЈЕЊУЈЕ .. СТА СЕ САД ДОГАДЈА СА РАДНИЦИМА ДРУГИХ ПАРТИЈА? ВИ СЕ ГАДИТЕ СЕ БОГУ И НАРОДУ, САМО СТО НАРОД УЦЈЕЊУЈЕТЕ А БОГ ЦЕ СЕ ОБРАЦУНАТИ СА ВАМА КАД ОН ТО ОДЛУЦИ. ВИ СТЕ СВЕ СУПРОТНО ОД БОГА, ВИ СТЕ ВЕЦ У ГРОБОВИМА ОКОВАНИ ГРИЈЕХОМ, ЗАЈЕДНО СА ВАСИМ ВОДЈОМ СОТОНОМ. ВЈЕЦНА МУКА. ВИ СТЕ ЦАК ПОТРЦАЛИ И ПРИЈЕ АНТИХРИСТА ДА ЗЛО РАДИТЕ. ИЛИ ЈЕ ВАС ВОДЈА ТАЈ АНТИХРИСТ. НЕБИХ ВАМ БИО У КОЗИ НИ ЗА СТА НА СВИЈЕТУ.

Name

Истина

28.10.2018 12:31

СДС је једина странка западно од Дрине која није приватно власниство осниваца.

Name

Деки

28.10.2018 13:18

СДС никад није контролисао нико са стране па ни Слобо.А неце богами ни Вуциц.Како мозе бити све српска коалиција младих и постених људи са старим лопурдама.И ако их питас гдје су паре сто сте покрали а они вам казу да сте издајници српског рода.Како су они само смислили тај назив.Само србовање да поглупом народу продају прицу о издајницима.Ако се не удрузе с њима да су издали српстви.А у ствари ово треба Додику да би сацувао покрадени.Он се накрао а сад би о постењу мало....ма немој...од. би их Вукота све.

Name

Посматрач

28.10.2018 13:21

"Спонтано" се окупила омладина СДС. Да би био вођа мораш се мало и школовати, учити од других, лични понос сузбити, разборито размишљати, знати донијети праву одлуку у правом тренутку, бити директан и усмјерен на проблем, бити креативан и опет усмјерен на проблем, прихватити мишљење других, делегирати задатке и људе, разумјети друге, прихватити да не морају баш сви да те воле... Ништа од овог немамо код Вукоте. Његови сви досадашњи иступи било у скупштини или током кампање били су усмјерени против власти уз коришћење пар научених флоскула. Углавном је постављао питања типа: Да ли ви знате..? Да ли сте ви свјесни..? Шта је рекао овај...? Шта је рекао онај...? Ништа конкретно и прецизно. Нећете наћи ниједно обраћање типа: Ја ћу то овако... а оно онако. Нажалост пропали смо као странка и наставили се овако пашћемо испод нивоа СП а на то сам указивао и прије избора. Ови перформанси са "спонтаним" протестима су доказ не знања и не способности

Name

Бојана

28.10.2018 13:28

Залосни, била сам тамо једава осмдесет, деведесет људи нема ниста од тога . Од кад је Огњен Тадиц разби СДС у Бањалуци није бико јаднијег скупа. СДС у БЛ не постоји. СТРАСНО СТА ЈЕ УРАДИО ТАДИЦ.

Name

Ре Ре

28.10.2018 13:39

Ово су прави борци који мисле добро својој земљи. Браво момци!

Name

Ре посматрац

28.10.2018 14:04

Кад вец знас како су СзП или СДС и Вукота погресно водили кампању па наводно изгубили.Мозес ли да нам казес како су ови наводно побједници водили кампању. Говорили су како подрзавају опозицију ни једну рузну ријец нису рекли против опозиције а поготово против гласаца. Због таквих као ти никада нам неце бити боље.

Name

спас

28.10.2018 14:24

Једини спас за СДС је да се врати изворној политици. Ако додик каже референдум и независност, СДС мора да тражи одмах референдум и независност, и да прва позове своје бираче да изађу и гласају за нашу државу. СДС са пропалом политиком попут кокетирања са Бакиром и америчком амбасадом нестаје са политичке сцене јер не може партија која је стварала РС сад радити на њеном рушењу може се само залагати за завршетак процеса, што прије независност, па да живимо коначно у миру једни поред других као и сваки пропали брак на сили и из интереса трећих лица

Name

Посматрач

28.10.2018 14:34

Говорим оно што сам видио. Остали ме не интересују. Објасни ми следеће: Зашто смо 2014. препустили мјесто члана предсједништва ПДПу и зашто годинама вучемо Михајлицу а запостављамо часне чланове СДС?

Name

МИЋО ЗГРАДОНАЧЕЛНИК

28.10.2018 14:52

Немојте тако људи. Ја морам уз Додика јер ћу остати без 10 000 КМ мјесечне кирије у мојим зградама. Онда ће ме Тегелтија откачит и избацит из заједничког посла. Милорад је мој брат по лоповији и морам уз њега. А и дјеци морам намакнути још по који милион да се не дрогирају.

Name

Члан од 1998

28.10.2018 14:59

Сви проблеми у СДС-у почињу од тога што то није странка једног лица и не клањају се сви предсједнику странке већ слободно могу изнијети своја виђења и ставове али у покушају враћања странке на власт Младен Босић је вођен политиком незамјерања "јачим" а уједно и безобзирнијим а најмање оданим (уствари оданим приватним интересима-што ево и излази на видјело) појединцима пустио низ воду велики број истинских и искрених чланова .Многи од њих нису тражили нити радна мјеста нити бенефиције али исто тако нису хтјели да буду потлачени гнусним ликовима који ево показују своје право лице.Доласком на власт на нивоу БиХ већина ових "србенди"је позапошљавала своју родбину,кумове и поданике и нигдје ама баш нигдје страначки одане људе који би тај свој посао обављали на прави начин. Шта је с' тим добијено-маса послушника који су углавном позавршавали ове вечерње школе и који су неспособни да сачувају то добијено радно мјесто тј.зависе од својих ментора- изгубила се прилика да се обликују нове страначке личности које би радиле у интересу српског народа и РС-а. Доласком Вукоте на чело знало се да је млад неискусан политичар који само енергијом и искреним приступом може нешто промјенити. А сви ови стари кадрови су морали њега подржати и изгурати ако су искрени чланови странке јер другачије се и не може формирати нови политички лидер међу Србима с ове стране Дрине.Прва ствар коју је урадио како треба је да је предсједништво странке преузело кадровску политику и то је засметало појединцима јер нису они више могли запошљавати и именовати своје личне кадрове (који су увијек истицали да су играчи тога и тога а не СДС-а). Вукота је почео разбијати приватне кланове и њима који су постали локални шерифи је то засметало те се чекао први његов кикс и да му скидају главу. Не иде то браћо Срби тако,позивате се на неко јединство међу нама а себи у својој кући правите раздор....није нормално. Предност СДС-а како сам и навела је у томе да се не клањате једном човјеку али проблеми се рјешавају прво у најужем кругу а не прије ставова странке да излазите у медије и дајете било какве изјаве или оцјене. Што код Додика или Павића нико не даје изјаве, нико док они не дају шарет!!! Летио би брацо и он и мама и тата ван државе а не само из странке! Подржите Вукоту,изађите јачи из овога да душмани поцркају!!! Памет у главу! Наравно да треба и што више се везати за СПЦ и Србију али мајстори ви сте у руководству странке од 2006 год.па сте се сад сјетили?!Хајде се мало склоните у страну пробајте с неким новим да ли се ствари могу промјенити на боље! Браћо Срби ако домаћинство пропада(а при томе мислим на ваше општинске одборе) није ли домаћински пустити сину да води исто и проба поправити кров, вратницу...да очисти иконостас и окади икону...или ће с ђедовима све да оде у гроб....мислим да сте паметнији него што изгледате-докажите нам то! Срећно браћо !!!

Name

Те посматрац

28.10.2018 17:20

Свака цаст за коментаре. Слазем се.

Name

ПРИМЈЕЊЕНА НАУКА

28.10.2018 17:50

Мој посматрачу Ч, гдје ти научи те тедоријске фразе. Кад их већ наводиш трбао си дати фусноте и навести извор навода. Овако ти је то чисти плагијат. Вјерујем да ти је и наука плагијат. Срам те било, што ти ниси стао на чело СДС кад си тако паметан и омаловажаваш поштеног и веома племенитог младог човјека, који је сто пута рекао у кампањи да ће уважавати знање искусних кадрова, али и да ће се испитати поријекло свачије имовине. Незнам шта би ти хтио више од њега. Ако си паметан и имаш конкретна рјешења што их не понуди у предизборној кампањи. Ни таквима није мјесто у СДС-у и Савезу за промјене. Промјене ће доћи, јер се омладина буди, јест да је лагано, али сигурно. Има нас којима је у животу новац био само техничко средство за поштене активности. Такви смо и даље, посједујемо примјењено економско и технолошко-техничко знање и сви стојима на услузи Говедарици и данас га снажно подржавамо. То је један од ријетких младих људу који ризикује да би била спашена Република Српска не само од тајкуна из СНСД.а, већ и СДС-а. Зато све те тајкунске чланове главног одбора СДС-а треба замијенити младим људима. Старији могу бити само савјетници, ако посједују знање. Уз Вукоту увјек и вјеруем да ћемо са њим и другим младим члановима, а без десетак старих добити просвећени народни СДС. Онакав какав је био прије 27 година.

Name

Криза

28.10.2018 19:48

Пуно присталица таман за 'комби, странку.

Name

Посматрач

28.10.2018 19:51

Ја сам 1976. годиште. У 65. змтп отишао у јулу 1995. исто вече послије заклетве заглавио на линију а крајем септембра и рањен. Факултет завршио само годину послије вајног нам предсједника. За мене није било мјеста на листи али зато јесте за Михајлицу. И даље сматрам да са оваквим руководством падамо испод нивоа СП док се други уздижу на наш рачун.

Name

Нови стевандици

30.10.2018 15:35

Како фино дизу реп баји има да га од среце удари кап

Name

соко

30.10.2018 19:22

Боже,боже...до јуче смо се заклињали и гласали за Мићу,Обрена,Цицка...бастионима сдс...а сада их растурамо и вучемо кроз блато...очито у сдс више нема људи-остали су само срби-јер само ми можемо бити овакви гадови...

Name

Владо

28.10.2018 10:34

Вуциц наредио мора да се оствари српско јединство по сваку цену . А народ то слабо конта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да ли

28.10.2018 11:57

Да ли је то српско јединство „ради како ти режим каже или бићете кажњени сви који не мислите као ја“.

Name

Крле

28.10.2018 12:00

Као да Вучић зна ста знаци јединство, да има образа јавно би се одрекао Миле и његове кримогено-убилачке хоботнице

Name

Никола

28.10.2018 12:04

Можемо да разговарамо о свему, па и о заједничком дјеловању, али на којим основама?! Шта ми имамо заједничко? Нека власт ријеши убиство Давида, нека ријеше сва остала не расвијетљена убиства, нека ухапсе одговорне за пропаст три банке, нека ухапсе одговорне за униставање ИРБ-а, Робних резерви, Алумине, Фармаленда и на стотине других фирми! Нека ухапсе одговорне за пљачку јавних предузеца, пљачку буџета!Нека уплате доприносе здравственим радницима, железничарима и другима! Нека исплате обећане подстицаје пољопривредницима! Онда можемо да причамо о свему!

Name

Нострадамус

28.10.2018 12:05

Српско јединство са разјединитељима нема говора памет у главу ако вас има сто хиљада будите јединствени и не са Снсд

Name

ре владо

28.10.2018 12:15

Слабо ти контас ..по теби српско јединство ће се остваритии ако све партије иду у СНСД ??!! сви у једну секту тј. црвену партију!!! баш си бисер

Name

Сваста

28.10.2018 12:46

Не мозе вуциц ни у Србији направити јединство а не у РС.

Name

Зворник_у_срцу_Снсд

28.10.2018 13:38

Стварно мислите да би ми из снсд-а у коалицију са омером и брацом далтон(васицима) и соколацим дамбом.Додик је једини застиник РС.браца далтон и Омет би продали родјену мајку за паре

Name

МИРКО

28.10.2018 14:10

КОЈИ ЦРНИ ВУЦИЦ?! ЈЕДАН ОБИЦНИ ПОЗЕР СА ДУГИМ ДРАМСКИМ ПАУЗАМА И ОБЛИЗИВАЊЕМ УСАНА. ЦОВЈЕК КОЈИ ЈЕ УЗЕО ТОНИЈА БЛЕРА ЗА САВЈЕТНИКА!!! ЗЕМЉО ОТВОРИ СЕ!!!

Name

ТОРРО

28.10.2018 14:28

ПИТАМ ЈЕ СВЕ НАС КОЈИ СМО ОСТАЛИ У ОВОЈ СКОРО УНИШТЕНОЈ РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ - КО ЈЕ ВУЧИЋ ДА КАЖЕ ШТА ЈЕ ТРЕБА ДА РАДИМ, КОГА ДА ПОДРЖАВАМ И КАКО ДА ГЛАСАМ... КО ЈЕ ОН ??? ЗАР ДА МЕНИ НЕКО НЕШТО НАМЕЋЕ... ПА ИМАЛИ СМО И ОНОГ СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА, ПА СМО МУ ПОКАЗАЛИ ДА БАЊА ЛУКА И КРАЈИНА НИЈЕ НИ КОРДУН НИ ЛИКА ИЛИ БАНИЈА ИЛИ ШУМАДИЈА И КОСОВО.... РЕКЛИ СМО ИСТО И КАРАЏИЋУ И КРАЈШНИКУ... А УСКОРО И ДОДИК ЋЕ ДОБИТИ ОНО ШТО ЗАСЛУЖИЈЕ.. ДАКЛЕ ЗА СВЕ НЕВЈЕРНЕ ТОМЕ - ИПАК ЋЕ БИТИ ДА СВИЋЕ !!!!

Name

ВАСО

28.10.2018 14:32

Шта имају Вучић и Патријарх да траже српско јединство, важно је шта кажу Бакир, Реис и Кормак. Ако су они против тога, тако треба да буде. Вукота уз тебе смо.

Name

Вучић и јединство

29.10.2018 21:06

Ако узмемо да је Вучић стварно наредио "јединство" то никако не значи и коалицију. Бар не за нормалне људе. За оне којима је проблем да користе мозак довољно је да надју паралелу у спорту... Друго, најбољи примјер Вучићевог јединства је сјевер Косова а о моћи његове политике најбоље свједочи ауто-пут од Бајукова ка Београду. Слично је и код нас. Ми смо у стању тешког расула. Довољно је погледати један Дневник на ТВ у току једног мјесеца и видјети да расуло поприма размјере трагедије. И не заборавимо - не би се политичари-дезертери свадјали да нису водјени личним интересима...

Name

У страха су велике очи

30.10.2018 07:25

Ма Вучићу је Меркелова заврнула чесму док не призна Косово,сад покушава направити дил са њом,да на следећим изборима изгуби да не би остао у сјећању као мрски издајник,а будала не зна да је Косово изгубљено 1999.Он не смије ни дисати од Меркелове и оног малог француза

Name

Еx Зворницанин

28.10.2018 10:34

БРАВО Само остро против папака.Одмах кад 8х се ријесите ПРАВАЦ ЗВОРНИК да се устроји СДС тамо.Доведите сто висе људи данас.Изигнорисите Васице папке и Цицка и Обрена.НИКАКАВ САВЕЗ СА ЗЛОЦИНАЦКОМ СЕКТОМ СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живио

28.10.2018 13:06

Правда за Ђенана

Name

@Зивио

28.10.2018 13:39

Ста ти није мило?????Колики си идиот па да се спрдас с смрцу невина дјетета!? Сто ти прозивају пулене Драгомира и Колета,Обрена и Цицка, јел те то сврби гњидо? ДА НАРАВНО ПРАВДА ЗА ДАВИДА И ЏЕНАНА!!! Правда за сву невино побијену дјецу!!!! Правда за Вулица и све друге обеспраљене градјане.Правда за несретни Зворник, Српску Републику, за цијелу Босну и Херцеговину. ПРАВДА ЗА СВЕ НАС!!!!!!! А ти цркни смраду, одосе ти Васици, Цицко, Обрен.А отици це ти и Милорад и Бисерка.

Name

ре

28.10.2018 15:00

Уци у коалицију са снсд-ом знаци да це слуцај монструозног убиства Давидовог да рјесава улица, а не институције. Знаци да це се одустати од онога сто тврде родитељи убијеног Николе Дјуровица и осталих неријесених убистава. Кад се тако олако прелази преко тако крупних ствари, онда засто би неко одговарао за пропаст 3 банке и све остале пропасти? Ипак све је надокнадиво осим људских зивота. Драги истински СДС-овци ето то знаци коалирати са дјаволом.

Name

Модричанка

28.10.2018 10:35

Браво СДС не дајте Вукоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лабуд

28.10.2018 10:35

Ни случајно са режимом никакву сарадњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стакор

28.10.2018 10:39

Јадни мишеви немају гдје да се завуку јер је вецина политицара након избора завукла се у њихове рупе.Лајали као пси а сада их нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обрен

28.10.2018 10:39

Обрене то ни Вук Бранковић није радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тт

28.10.2018 11:49

Ста је радио, цовјек 15 година добија изборе у Добоју

Name

@тт

28.10.2018 19:38

И то по теби оправдава сво зло које је навукао за врат српском народу?! 1. Ко је убио Гарића? 2. Ко је увео Дообј у заједницу општина турског свијета? 3. Ко је рушио куће српским избјеглицама у насељу Которско код Добоја? 4. Ко је извукао милионе из буџета у приватне џепове? 5. Ко је продао СДС у Добоју?

Name

Питање

28.10.2018 10:40

Не знам контају ли ови да су таргетирали 85-90% СДСа. Па сам Вукота и братија не би имали ни 10% тих гласова. Прозивате Мицу, Обрена, па сте ви без њих? Уосталом оцигледно це Вукота морати правити своју партију па да видимо тих 220000 гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тт

28.10.2018 11:50

Оде Вукота у пдп

Name

Модрицанин

28.10.2018 12:00

Омер добија изборе захваљујуци 35% муслимана и око 20% полтрона у Добоју све уз помоц цице уроса гостица. прво никне 5 дзамија па онда све остало

Name

СоколацСДС

28.10.2018 12:05

Омера петровица за председника Републике српске да удјемо у савез турски опстина као сто је и добој усао.и промјена назива од Свеза за промене у Савез за турске опстине.хаххахах

Name

Само коментар

28.10.2018 13:37

Ови сто само ко папагаји понављају ста је СДС без Обрена,Мице,да подсјетим да они нису СДС вец вец само изабрани у име СДС-а,и као примјер да наведем Стевандица који се испред СДС био кандидовао за градонацелника Бл и добио не сецам се 15 000 ил колико вец гласова,а сад његова партија,са свим новцем,запосљавањем скупи неких 6000 гласова у Бл,одн.СДС мозе без Обрена и Мице,ал они не могу без СДС.

Name

Мурат

28.10.2018 13:54

Обрен је велики цовјек помогао је све насе повратницке породице у грапској.без њега сузивот није могуц у добоју.а ови сви остали су обицни националисти.

Name

Милош

28.10.2018 10:43

Противе се они који су најмање допринијели за СДС на изборима. У Бањалуци је СДС пета странка, паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срђан Мазалица звани ГОВНО

28.10.2018 13:52

Де не кењај Мишо. Гласо си за СДС увијек. Шта ти је сад?!?! Много си ме разочаро!!!

Name

Браво Мањача

28.10.2018 10:43

Овај момак што се презива Регодић је вјероватно поријеклом са Мањаче.Стричићи су били годинама симбол отпора снсду.Значи има још поштених чланова сдс на Мањачи

ОДГОВОРИТЕ
Name

социјалиста

28.10.2018 10:43

Никада до ових избора нисам подржавао сдс имао сам алтернативу.Сада више нема дилеме за српску политику у сваком облику нема дилеме тоје Сдс.Остајте овдје Говедарица је наш Шантић. чЧувајмо се спаситеља који долази у штоци гвоздених крилачић чувајмо се спаситеља који

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

28.10.2018 10:48

Спаса нам нема , ми смо колективно једно лоше друштво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ружно

28.10.2018 10:48

Значи свака странка штити своје лопове а затвори су за обичан народ то јест гласаче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сурови зворнички лаик

28.10.2018 10:51

Обичан народ нема чега да се стиди. Потенцира се Зворник због појединаца. Вукота је доживио пораз и ако је озбиљна глава своју функцију ће препустити неком другом у странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

28.10.2018 13:43

Васићи су доживјели 10 дебакла за редом и још би да владају.

Name

Истина

28.10.2018 14:00

Лицемјеру ,Вукота је покраден то знају и птице на грани !!!

Name

Твртко

28.10.2018 10:51

Рекао сам прије неколико мјесеци да це послије избора СДС бити у распаду,све је ово велика срамота за РС сто се десава,и лазирани избори и папкарење у опозицији,јос су гори они који под дресом опозиционих странака роваре као кртице у интересу резима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојица

28.10.2018 10:52

Није дзабе Додик рекао да је Говедарица његов цовјек. Говедарица не несто најбоље сто се десило СНСД-у. Говедарица це разбити и унистити гнијдздо поданика западним босовима и омогуцити да РС конацно постане имуна на развласцење дејтонских ингеренција. Зато Вокота напријед и не стај док не заврсис посао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Радојица

28.10.2018 13:17

Не каже се у народу џабе “луди Радојица”!

Name

Радојица

28.10.2018 13:41

Пјесник врли реце; Издао и пријед и послијед .... заробио себе у тудјина Само полако, прати развој ситуације и контролиси фрустрацију

Name

@Радојица МАКСИМОВИЦ

28.10.2018 13:44

Ти се не јављај ниста.И ти си дио Васицевих талова.Кобајаги прицас ту несто против Говедарице а и сам знас ста си до прије мјесец дана јавно прицао.Немој ваљат глупе и супље прице.Цијело вријеме поткопавате зворницки а тиме и комплет СДС у Подрињу.За рад цијих пара???? ЗНА СЕ Ради Дебелог и Додика.

Name

Радојица

28.10.2018 19:07

Сарадња са западним туђином кошта. Врли пјесник рече; Ти издао прије и послијед .... заробио себе у туђина.

Name

Паметни људи

28.10.2018 10:54

Зар мислите да Костадин Васић није могао да доведе тридесетак плаћеника који и нису чланови сдс.Наравно аутобус и паре би дала централа снсда.Све са циљем да се на атв и ртрс у прикаже да је чланство сдс против Вукоте Говедарице

ОДГОВОРИТЕ
Name

кизо

28.10.2018 10:56

Порука за ове сто протестују. Знате ли ви да господа из Бјељине, Добоја и Сокоца нису изгубили ни на једним изборима од постанка Републике Српске? А ови други нису ни једне добили па ви видите ста је боље зс СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тт

28.10.2018 11:54

На Сокоцу су изгубили

Name

Милош

28.10.2018 12:06

Није тачно,СДС је изгубио Бијељину и Соколац на последњим избирима!

Name

Ре

28.10.2018 14:39

Прицате глупости бијељина и мицо никад нису изгубили као и Оберен Бјелица Василије угљевику лопаре зворник то је стуб СДС

Name

Семберац

28.10.2018 14:46

Па Мићо Мићић хе развалио СДС у Семберији и свео га на статистичку грешку. Када је зајахао на власт затекао је у скупштини апсолутну већину СДС одборника. А видите колило их је сада. Једва је са ПДП, ДНС и отрцаним радикалима намако већину. Из СДС-а је отјерао све честите и способне људе а оставио идиоте који му се увлаче у дупе. Ко вам је сад у Семберији у СДС-у? Смотани Пиле, неписмени Мишо Зекић, Томица корупција, Славиша дебели и њима слични. Ни потписати се не знају.

Name

плавуса

28.10.2018 10:56

ТО САМО ВУКОТА ЗА ПРЕСЈЕДНИКА САМО НАПРИЈЕД СДС ЈЕ УЗ ВУКОТУ А ЛОПОВИ ВАН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лол

28.10.2018 10:59

Сад це дебил коле васиц да додје са 500 људи и поцисти вас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кизо

28.10.2018 11:01

Мицу Мицица за председника СДСа!!!!!! Онда се појединцима захвалити на улозеном труду и кренути у препород странке са крсјњим циљем доласка на власт. Никаква коалиција сами на изборе па по заврсетку избора прагматицно и увијек у интересу Републике и народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

муња транс

28.10.2018 11:01

Гледајући Србију СНСД прваци нема чега да се боје. Ко је у Србији одговарао - Дјилас,Борис Тадић,Динкић,Влаховић,Божидар Дјелић-звани Божа дерикожа??? Истина једино је од Мишковића нешто мало узето и то је све, није то њега много погодило....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакица

28.10.2018 11:04

Сада це сдс да избаци све уљезе и да уде у коалицију са Додиком то је јос договор одавно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

28.10.2018 12:06

Можемо да разговарамо о свему, па и о заједничком дјеловању, али на којим основама?! Шта ми имамо заједничко? Нека власт ријеши убиство Давида, нека ријеше сва остала не расвијетљена убиства, нека ухапсе одговорне за пропаст три банке, нека ухапсе одговорне за униставање ИРБ-а, Робних резерви, Алумине, Фармаленда и на стотине других фирми! Нека ухапсе одговорне за пљачку јавних предузеца, пљачку буџета!Нека уплате доприносе здравственим радницима, железничарима и другима! Нека исплате обећане подстицаје пољопривредницима! Онда можемо да причамо о свему!

Name

ПРАВДА

28.10.2018 11:04

СВАКА ЦАСТ НАРОДЕ СТО СТЕ ИЗИСЛИ ДА ПОДРЗИТЕ ЈЕДНОГ ПОСТЕНОГ ЦОВЈЕКА. ОВО ЈЕ РАТ. ОВО ЈЕ БОРБА. ЉУТА БОРБА ДОБРА ПРОТИВ ЗЛА КОЈЕ ЈЕ ЗАВЛАДАЛО ОВОМ СВЕТОМ ЗЕМЉИМ. СИГУРАН САМ ДА ВУКОТА НИКАДА НЕЦЕ ПРИСТАТИ НА НИКАКАВ СПОРАЗУМ СА ЛОПОВИМА, КРИМИНАЛЦИМА, УБИЦАМА .. ОНИ СУ ДЈАВОЛИ, ЊИМА ВЛАДА СОТОНА, ОНИ СУ ВЕЦ ЗИВИ У ГРОБОВИМА ОКОВАНИ ГРИЈЕХОМ, СТРАСТИМА, ГОРДОСЦУ .. НЕМА ПАЗГОВОРА СА ДЈАВОЛОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

28.10.2018 14:05

Тако је ,свака рец на свом месту !

Name

ИСТИНА

28.10.2018 11:05

БРАВО ЉУДИ. ИЗИДЈИМО СВИ ДА ПОДРЗИМО ОВЕ ЉУДЕ И ВУКОТУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.10.2018 15:20

Цуј фукаре писе нигдје испред продавнице

Name

Фистик

28.10.2018 11:09

Глупандерима је изгледа српска неслога битнија од слоге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ГИСТИК

28.10.2018 13:02

ЉУДИМА ЈЕ БИТНО ДА ИМА СТО ВИСЕ ПОСТЕНИХ ЉУДИ. СТА ЦЕ ПОСТЕНОМ ЦОВЈЕКУ ОВАКВА РС? СТА ЦЕ МЕНИ РС КА ИДЕМ У ХРВАТСКУ ДА ЗАРАДИМ ДА БИХ ПРЕХРАНИО ПОРОДИЦУ. КАКВО ЈЕДИНСТО СА ЗЛОЦИНЦИМА И УБИЦАМА ЦОВЈЕЦЕ.

Name

клиx

28.10.2018 11:11

,,Зворницани" док су вам у рату долазили у Крајину и спасавали зивоте тада су били добри...Ја као ,,зворницанин" се не сјецам да су бањалуцани долазили у Зворник!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре клиx

28.10.2018 12:07

Па 16 крајишка гарава је била јача од сви јединица из Зворника полицијских и војних. О чему ти причаш?

Name

клиx

28.10.2018 13:14

Не прицам ја ко је био јаци него ко је коме зивоте спасавао!Тако да о ,,зворницком образу" ми немамо ста полемисати...

Name

За Клиxа

28.10.2018 14:22

Не бих ја бас тако био сигуран у ту прицу, младицу ! 1.Зворницка пјесадијска бригада је бригада која је имала 8 пјесадијских батаљона, за разлику од 16.Крајиске која је моторозивона бригада са 3 моторизована батаљона ! Обје бригаде су оперативном саставу имале око 5000 -6000 бораца ! На списку Зворницани су у јулу 1995 имали око 8000 бораца, па је у једној фази формирана и 2.Зворницка пјесадијска бригада, а Крајисници су имали на списку 12000 бираца.Бригаде су разлиците по карактеру и обје су биле изузетне ! Зворник су прославили Вукови са Дрине-подрињски одред специјалних снага- специјални батаљон који је ратовао на сваком педљу РС, измедју осталог и у Крајини ! То је била мозда једна од најацих бригада на истоку РС и не бих подцјењивао квалитет те јединице ! 16.крајиска је запоцела ратни пут у хрватској 1991, а Зворницами су своју бригаду формирали у мају 1992.

Name

И крајиски корпус

30.10.2018 13:26

Момак, не прицај глупости. Први крајиски корпус је био присутан на свим ратистима Републике Српске, током цијелог рата.

Name

Луд збуњеног

28.10.2018 11:12

Док нису проговорили против Вукоте били су добри, сад на једном не ваљају?

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

28.10.2018 11:12

Вукота це то све да ријеси!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рефик

28.10.2018 11:13

Па сто би са њима сарадјивали кад су издајници,од данас као нису?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисо

28.10.2018 11:17

Мицо Мициц је требао бити кандидат за предсједника дрзаве,а не да се ту несто експериментисе,ако се овако настави СДС це се расути скроз,прозивате људе који годинама у својим опстинама за сваке изборе помету све друге странке и који годинама вец прикупљају гласове и поене за СДС... Постовање за господина Мицу Мицица!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.10.2018 14:09

Мислиш на Мићу трећину?

Name

РЕ МИСО

28.10.2018 14:17

БОЉЕ ДА СЕ СДС УКИНЕ НЕГО ДА У ЊЕМУ БУДУ ЉУДИ ПОПУТ МИЦИЦА ,А НЕ ДА БУДЕ ПРЕСЈЕДНИК. СТАРИ ИСКУСНИ ЛОПОВ!!!

Name

ре Мисо

28.10.2018 17:58

Видјецемо колико це добити на следецим изборима так Мицо, Цицко и остали, кад су показали право лице.

Name

Зивио

28.10.2018 11:18

Сдс- Снсд нова коалиција

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.10.2018 15:44

И то БИ било нај паметније слога никад није наскодила

Name

комуниста

29.10.2018 21:09

Море ал да се зове СКЈ и да се врати једнопартијски систем.

Name

Михајло

28.10.2018 11:18

Вукота оцисти СДС од лопова и папака и води рацуна кога примас, ти си на правом путу. Сретно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007 Бонд

28.10.2018 11:19

Ма има да се саставите, на милу, или на силу (под наредбом из Београда). Јер потребно вам је српско јединство, и бројност за гласање и доношење одлука. Јер ако се не саставите - заобиће се Бањалука, па ће Сарајево о свему да вам одлучује, а то је онда штетно за Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.10.2018 12:09

А зашто је СНСД заједно са СДА И ХДЗ доносио одлуке као АКЦИЗЕ НА ГОРИВО и др. заједно су били против народа.

Name

Ре

28.10.2018 12:26

Нисмо се ми борили за овакву државу, све покрадено, све пропало, народ бјежи и значи и ово мало поштених што има треба под шапу лопова. Нико нас на то не може натјерати.

Name

Ре 007

28.10.2018 12:32

Сад ће Снсд имати власт у Са, па ће се доље борити за наше интересе. Понашаће се контра досадашњем, контра онима сто је пљувао, обећао је Додик да ће бити прави заштитник интереса Срба. Надамо се препороду кад оду у Сарајево и ударе шаком по столу.

Name

ре ре оо7

28.10.2018 18:00

А тек кад Додо дође у Лукавицу. Ал це да се гради, чисте улице, коси шибље...Једва цекам. Тек це да заволи своју РС кад је види из овог угла.

Name

Ми Сами

28.10.2018 11:22

Ајде Вукота реси се метузалема у странци и изадји из савеза за побједу.Направу јак и млад СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми Сами

28.10.2018 11:22

Ајде Вукота реси се метузалема у странци и изадји из савеза за побједу.Направу јак и млад СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран бл

28.10.2018 11:29

Вукота,очисти СДС од папака па идемо даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

28.10.2018 11:30

Шта ће бити ако и ови који се не слажу са Вукотом доведу своје батинаше?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема демократије без слободе

28.10.2018 11:31

Морамо се подсетити да је Додик био амерички човек после Дејтона, па је променио плочу, а да је СДС био изразито патриотска-ратна странка која је временом рециклирана и постала на сумњив начин прозападна. Демократије нема без слободе и благостања. Странке којима манипулишу велике силе немају јасан профил, па су све непомирљивији сукоби унутар сдс природан процес који ће можда резултирати цепањем странке и оснивањем нове. А самим тим је логично да старији кадрови желе мирно да оду у политичку пензију без да им се завирује у тањир. У сваком случају, једино што је сигурно добро јесте то да људи почну да стоје иза речи које изговарају, а не да варају гласаче са причама у које и сами не верују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тачно

29.10.2018 21:12

Тачно тако: нема демократије без слободе. И зато црвеног тиранина треба отјерати. Он је од Српске направио приватну криминалну банана државицу у којој се људи убијају без казне, млади одлазе а економије нема. Никаква сарадња не смије постојати са злочинцима који су нам украли слободу.

Name

Некад сдс

28.10.2018 11:35

Мислим да је и за сдс и уопсте политицку сцену боље да остане у опозицији.мантра о заједницком наступу у сарајеву је демагогија,ваљда се подразумјева да нико неце радити против виталних националних интереса.а јавност трба да сазна о евентуалним злоупотрбама политицара,а то без реалне опзиције нецемо сазнати,знаци са вукотом или без њега опзиција,такодје сам мисљења да вукота не сноси кривицу за пораз јер је власт имала висе алата и ресурса на располагању а сад је вец видљиво да и дио сдс-а није радио за своју партију него за лицни интерес.док се год не направи свјест да је лијепо и пристојно дрзати до изборних обецања нама нема спаса.јер у кмпањи прицају једно а послије избора пведени лицним интересом и политиком корупцијом прелазе на другу страну са изговором да их матицна партија изневјерила и сл.глупости.знам ситуацију у једној опстинској орг.сдс-а један цлан није напустио сдс и остао је без посла у 61 тој год.цијели град зна да има добар струцни а фантастицан морални крдибилитет .а све друге његове бивсе партијске колеге су пресле у днс иностали у систему власти цак и напредовали.и сад ко није спреман на зртву прука је заборави принцип и постење гледај од цега се зиви

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

28.10.2018 11:44

Никаква коалиција. Не може Цицко идлучивати, нити било ко други умјесто чланства. Какав више Вучић и Иринеј? Они су подршка Додикова. И на крају крајева, нисмо се ми за овакву РС борили. Оваква, у којој су борци обесправљени, треба само лоповима и криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слога

28.10.2018 11:47

Снсд и сдс за спас српској!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС-РВИ

28.10.2018 11:52

Подрска Вукоти, и свима онима, који никада, неце продати себе, и приклонити се ЛАЗНИМ патриотама, који обмањују овај народ, док нам РС остају пуста!!! Ко је издајник, а ко патриота показаце вријеме!!! Дао сам све (сем зивота) за стварање РС, данас посље толико година залим за сваким даном који сам провео у ВРС... За овакву РС се нисам борио ја ,, а сигуран сам и многи моји саборци!!! Дали је могуце да нас је један диктатор могао подијелити, који дана ратнога стаза нема??? Дали је могуце да је подијелио брацу родјену??? Дали је могуце да таквог истог подрзавају неки "људи" , а наси градови, и села остају пуста??? Дали је могуце да му није свето ни дијете од 21 год зивита којег су убили, муцили, и бацили у канализацију??? Иииии ста се јос треба десити насем народу да би му отворили оци , и да ВИДЕ ко га води, ко подијели народ на издајнике и " патриоте"!!! Издајници смо ми који смо стварали РС, а "патриоте" сверцери и дезертери који нису ни цули мирис барута!!! Ееее то је истина, и то је РС данас!!! Али једнога дана бице им судјено за сва( не)дијела која су уцинили према своме народу!!! Дијтатор треба да зна ,да нас има висе који мисле овако као ја, он је свијестан тога, он зна да су избори покрадени!!! Ако је убиједјен у своју побиједу, сто непонови изборе и недоказе да је главни бајјица!!! Претње и уцијене докторима, пензионерима, студентима, радницима је само доказ које ЗЛО води ову РС!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срби прочитајте....

28.10.2018 12:53

Сака част за коментар! Вукота брате ниси сам! Истрај данас...уз тебе је 90% бораца, радника, поштеног народа. Они који продадоше вјеру та вечеру..стићиће их клетва! Врло брзо...да неће бити свјесни шта их је снашло!

Name

ЗА ВРС РВИ

28.10.2018 14:27

СВАКА ЦАСТ ЗА КОМЕНТАР, ТУ ЈЕ СВЕ РЕЦЕНО И ЈАСНО КАО ДАН. БОРИЛИ СМО СЕ ЈЕДИНСТВЕНИ, СТВОРИЛИ СЕБИ НЕКУ ПРИСТОЈНУ ЗЕМЉУ ДА МИРНО ЗИВИМО И ДОВЕДОСЕ СТРАНЦИ ДЕЗЕРТЕРА ДОДИКА И СВЕ УНИСТИ. ЕВО САД ЈЕ ОН ,,БОРАЦ,, РС А МИ ,,ИЗДАЈНИЦИ,,. ГОСПОДЕ БОЗЕ, ДАЈ ДА ОВАЈ НАРОД ПРОГЛЕДА.

Name

92-95

28.10.2018 14:39

Све потписујем од ријеци до ријеци !! Свака цаст за коментар, бравоооо

Name

Горан

28.10.2018 11:55

Никад са страним плаћеницима.Ко је са њима он је исти.Вукота легендо народ је уз тебе на правом си путу.Ти си бастион одбране и части Српског народа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

28.10.2018 11:58

Подршка Вукоти и са истока Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Активиста

28.10.2018 11:59

Вукота сада или никад више неће бити прилике да се решимо издајника и оних кои траже само лични интерес.А на челу су браћа Васићи.у Зворнику су сахранили СДС.за лични интерес једу Дебелом из руке као овца со.А Коле запослио сина у Алумину у нај већој кампањи а зна се ко контролише Алумину.Све што велики штрумф брат Драгомир мисли Коле прича.А мора када је дипломирао код Цицка менађмент безбедности.Имовину и żиви кеш немогу ни проценити а из Брњице доśли са најлон кесом.Наћерај багру Вукота па ће мо сви кои смо напустили СДС у Зворнику због браће Васића поново назад а седамдесет посто општинског одбора 2008 год је напустило партију због њих. До побједе Вукота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

28.10.2018 12:02

Никад са страним плаћеницима.Ко је са њима он је исти.Вукота легендо народ је уз тебе на правом си путу.Ти си бастион одбране и части Српског народа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деутсцхланд

28.10.2018 12:14

Ици у коалицију са Хрватом ДОДИГОМ,је ИЗДАЈА,па он је плацено,убица,мафијас, кељмендијем дао пасос,,Иселио Србски народ,други Анте Павелић,

Name

Туба

28.10.2018 12:38

Свиће- Вукота!!!

Name

Г

28.10.2018 12:32

Која глупост власт исељавају младе,па из БиХ су се увјек млади исељавали од како ја памтим назад од 1970

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

28.10.2018 12:57

Никакав савез са злоцинацком организацијом (СНСД) не долази у обзир!!! Питање за Цицка,Обрена и Мицу да ли би ви господо освојили толике гласове да сте у вријеме предизборне кампање рекли да сте за поданиство и савез са рудоњом и његовим странацким картелом? Сарадње са СНСД-ом нема јер је то организација која је опљацкала и опустосила Републику Српску! Подрска насем предсједнику Вукоти Говедарици!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА СЕ РАЗУМИЈЕМО ...

28.10.2018 13:12

ГОТОВО ЈЕ СУЛУДО И ПОМИСЛИТИ НА САВЕЗ СА ДОДИКОМ, МА У КОМ ОБЛИКУ ТО БИЛО. У СУПРОТНОМ БИО БИ ТО ВЈЕТР У ЛЕЂА НАЈВЕЋЕМ САМОЖИВОМ ЛОПОВУ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ, НАЈВЕЋЕМ ЗАШТИТНИКУ КРИМИНАЛАЦА, НАЈВЕЋЕМ ЛАЖОВУ, УБИЦИ И ПЉАЧКАШУ ОВОГ НАРОДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА

28.10.2018 14:29

БРАВО ЗА КОМЕНТАР.

Name

Петар

28.10.2018 13:28

Да би СДС побиједио на општим изборима прво мора побиједити на локалним изборима и на тај начин контролисати општинску администрацију и све запослене који зависе од општине јер се само на тај начин могу добити општи избори. А што се тиче коалиције са СНСД зашто не покушати, видимо да и овако више не иде, овакав СДС који нема програм и којем се сва политика заснива на мржњи према Милораду Додику и несретном случају убиства Двида Драгичевића нема подршку грађана и мора политику мијењати за 360 степени или му пријети потпуно нестајање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.10.2018 18:08

Петре, 360 степени је пун круг, знаци вратили би се н аисто мјесто. које резоновање и геометрија.

Name

Милица

28.10.2018 13:39

Пуна подршка Говедарици, тешко се изборити са злом, посебно у својим редовима . Никад ми неце бити јасно како људи мијењају мишљење преко ноћи. а то су урадили они који за себе кажу да су ствараоци Републике Српске и то сад под кринком српског јединства, жалосно, за српско јединство се изгледа највише боре они који су највише прифитирали од Републику Српске - Мициц, Петровић, Бјелица, Саровиц... и у изборној кампањи су, сад је то очито, играли дволично. Бескрупулозно су израдили Вукоту. Срамота! !!! Сад се правдају Вуцицем и црквом. Они су ми неки ауторитет, први гради режим под менторством американаца док не оствари њихове циљеве, то ради и РС баја, а црква се продала за криминализовани новац, значи, све лични интереси под кринком српског јединства. Ако ће та наша држава може опстати само ако је заснована на криминалу и личним интересима не мора је ни бити. сто се мене тиче. Теско це се Вукота изборити са овим змијама, али од срца му пружам подршку и ако успије и ако не успије, само нека им се не придружи!!!!.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС БЛ цлан

28.10.2018 13:41

Само ви сарадјујте. Моју исписницу мозете оцекивати цим то зло потписете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ницколас

28.10.2018 13:45

Види из каквог аута овај крајње лијево вади транспаренте. Види им аута. Хоћу и ја овако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

28.10.2018 13:49

Пуна подршка Говедарици, тешко се изборити са злом, посебно у својим редовима . Никад ми неце бити јасно како људи мијењају мишљење преко ноћи. а то су урадили они који за себе кажу да су ствараоци Републике Српске и то сад под кринком српског јединства, жалосно, за српско јединство се изгледа највише боре они који су највише прифитирали од Републику Српске - Мициц, Петровић, Бјелица, Саровиц... и у изборној кампањи су, сад је то очито, играли дволично. Бескрупулозно су израдили Вукоту. Срамота! !!! Сад се правдају Вуцицем и црквом. Они су ми неки ауторитет, први гради режим под менторством американаца док не оствари њихове циљеве, то ради и РС баја, а црква се продала за криминализовани новац, значи, све лични интереси под кринком српског јединства. Ако ће та наша држава може опстати само ако је заснована на криминалу и личним интересима не мора је ни бити. сто се мене тиче. Теско це се Вукота изборити са овим змијама, али од срца му пружам подршку и ако успије и ако не успије, само нека им се не придружи!!!!.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сто преко пута

28.10.2018 14:36

Сто би га подрзао?Ево гледам му родјака Дејана Слепцевица са пар палијаса који су стигли из Новог Сада да некога упласе...Фол нека крими-дзими прица.А тај његов исти родјак је послао људе да за њега купују гласове у Зворнику !!!

Name

28.10.2018 13:56

Мислим да сви оно КОИ су се обогатили на илегалан начин не желе да РС добије праведнију власт боље законе и државу јер се боје истине и правде која би разоткрила и не разјашњења убиства, Зато су и избори покрадени јер је хоботница криминала проткана кроз све институције. А ако сад подлегнете под ДОДИКОВ утицај неста ће странке а и народа ПРАВДА И ИСТИНА ТО НАРОД ЖЕЛИ!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

28.10.2018 14:19

Тако је !!!

Name

Мигхт ис Ригхт

28.10.2018 14:06

Република Српска није испунила ни минимум очекивања. Напротив, она је потпуни промашај за све прогресивне индивидуе. Темеље тог неуспјеха је управио поставио СДС. Темељи су мафијашки и коруптивни. Неуко становништво не може бити репер за било какву анализи да ли су градјани задовољни Републиком Српском. У стварном свијету у РС-у и нема градјана. постоје само номинални градјани. Не само што на територији данашње РС није било града, него што је становништво потпуно запуштено. Назадна социјализација, потпуни распад вриједности и осредњи кадар који бирају неуки је станиште који свака иоле прогресивна индивидуа жели да напусти. Можемо се лагати до сутра. РС је потпуни промашај за Српски народ. РС је кривац зашто је народ опустошен, опљачкан, демографски осакаћен, осиромашен до крајњих граница. Темеље је поставио СДС, а усавршио СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

торе

28.10.2018 14:44

Нај паметнији је испао онај што је прецртао гласачки листић ! Требло нас је бити више.

Name

ЦЦЦЦ

28.10.2018 14:12

Хвала богу па нису победили на изборима. Они не могу да воде странку а камоли Републику. Зивела Српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

Задња ријец је ријец народа

28.10.2018 14:24

Браво момци ви сад а следеци пут сви,организовати неколико дана прије скуп,сви на скуп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.Р

28.10.2018 14:38

Сурадјиват треба.Подјеле сваког облика су лосе по народ.Подјеле праве пут манипулације.Народ на Балкану је осјетио ЛИЦНО ста знаци подјела народа, зато требамо удрузено за добро свих народа, а не само појединаца.Мислим да бих се једино тако могли ИЗВИНУТИ СВИМ ЗРТБАМА КОЈЕ ПОСТРАДАСЕ НАСОМ НЕПРИСЉЕНОСТИ односно НАСОМ ЛАКОМИСЉЕНОСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

28.10.2018 14:42

хрват сам али сјецам се да је Обрен се додворавао муслиманима у Добоју а зна се цији град послије рата истина није било коректно према борцима рс-а признајем за то нисам паметан Обрен би цас овако нцас онако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предраг

28.10.2018 15:39

Сјеме се замело ко год из СДСа прихвата сарадњу са убицама!! Проклето вам било цетрнаесто кољено!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

28.10.2018 15:51

Дајте нека се Вукотина струја уједини са Игоровом. Све опције су лоповске. Сви ви имате такве појединце тако да то народ не интересује вец ријесење такве појаве. Дајте удрузите се са СНСД-ом и условите исте ријесавањем слуцаја Давида Драгицевица и других неријесених слуцајева, као и испитивањем поријекла имовине, побољсањем економије и реформом изборног закона са посебним нагласком на сам процес гласања, као и ванредне парламентарне изборе. Заузмите проактивну улогу. Алтернатива свему овом су свадје јос 4 године и јос празнија Српска. Народу је висе доста васе свадје. Осим тога сад сте у позицији да све васе досадасње приједлоге мозда и прихвате. Једни и други морате радити у интересу народа који вас је одабрао, а народ не интересују блокаде и подјеле вец развој и посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

28.10.2018 16:12

СВАКА ЧАСТ.ТОЛИКО СУ ПОЈЕДИНЦИ ТРУЛИ ДА НЕМА ДАЉЕ.ОКОРЈЕЛЕ СЕЉАЧИНЕ КОЈЕ БИ ПРОДАЛЕ СВОЈ ОБРАЗ ЗА ИНТЕРЕС.ЗА МЕНЕ ОД ПРВОГ ДАНА СУ БИЛИ ТО ШТО СУ ПОКАЗАЛИ АЛИ ШТЕТА ШТО ТО НАРОД НИЈЕ ПРЕПОЗНАО И ПРЕДСЈЕДНИК СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Хоод

28.10.2018 19:00

Цитајуци овдје коментаре ,постављам питање себи у коме је веци дјаво у мени или политицарима? Постављам себи питање као Србин ста ја то хоцу ?, Постављам себи питање каква је разлика измедју Србина и Србина или цовјека друге Националности ? Постављам себи питање као Србин из Дрзаве БиХ ,Република Српска коју ја то дрзаву зелим ? Постављам себи питање као ЦОВЈЕК ,у ста ја вјерујем ? Постављам себи питање ,посто сам родјен имам ли право да зивим или морам да тразим ,ДОЗВОЛУ ? Постављам себи питање као Србин како то да сам спреман да одем у неку ЕУ Дрзаву ? Постављам себи питање ста бих зељело да видим ,дозивим ,осјецам у својој дрзави ? Зелио бих да се поносим са својом Дрзавом . Зелио бих да се нестидим водедјих структура БиХ . Зелио бих да дозивим да водеце структуре не УБИЈАЈУ СВОЈ НАРОД !!!!!! Зелио бих да водеце структуре изграде РАВНОПРАВНОСТ сва три народа ,који би био и отворени пут за побољсавање Економије и свега пратецег сто би се могло искористити са свих страна за СВОЈ НАРОД БиХ. ( разумјецете) Волио бих да схватимо да се историја цита ,помиње ,обиљезава ,слузи као показитељ БИЛО ; добро-није добро, а не као ЈЕЛОВНИК. Зелио бих да се осјецам безбједно ,сигурно ,застицено у својој дрзави . Зелио бих да сви схвате да свако дјете има мајку и да свака мајка воли своје дјете и то је БОЗЈЕ . Зелио бих да као дрзављанин БиХ будем савјестан, да доприносим својој заједници ,да будем отворен и искрен ,да будем вриједан,да имам социјалне контакте са својим суградјанима и да их цијеним . Волио бих да ми моји близњи отворено и искрено указу на греске и да ме похвале када заслузим. Од свега нај висе требам једну правно уредјену дрзаву , каја це ме, као и моје суградјане ститити од свег ЗЛА. Зелио бих да и даље овако бог зиви у мени ,и дајеми снагу за мој даљи зивот . Бори цу се да никога не мрзим, да подјелим са гладним ,да заститим слабијега ,и сигуран сам да сам бозји цовјек онда . Успротиви цу се свему супротном. Будите сви поздрављени ,и јос несто свако зна дали је бозји или вразји слуга .

Name

М.М.

28.10.2018 19:24

Људи неозбиљни сте са коментарма, идите радите нешто паметно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментатор

29.10.2018 14:38

Какво јединство трази Вуциц, он је унистио опозицију у Србији, и сада савјетује Додика како да то уцини. Удје ли СДС у власт са СНСД, опозиција у РС неце постојати а тиме це и знацај СДС као дрзавотвотне и водеце опозиционе странке пасти. СДС ни по коју цијену не треба да удје у власт са СНСД-ом али дефинитивно мора промијенити политику, јер досадасња, оцигледно не доноси резултате!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Статистика

29.10.2018 21:19

Мићин СДС је добио 13.000 гласова а сам Говедарица 28.000. Мићо је уништио СДС у Бијељини и сада су друга партија по бројности што никада није било. Иста пропорција је и код Цицка а нешто блаже код Обрена јер се упорно борио за себе. Наравоученије: СДС пропада без Говедарице и савеза са ПДП-ом. Зато, Вукота гони маторе дрипце, одмах распуштај одборе и постављај младе и неукаљане као што си ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

30.10.2018 07:55

Сва наша НАДА у ВУКОТИ. Поштен, частан, воле га људи,народ је и изашао у великом броју на изборе да би изабрао ВУКОТУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Залосно

31.10.2018 07:00

Тајкуни који дјелују у СзП су се побојали да це Говедарица, ако продје за Предсједника РС донијети Закон о поријеклу имовине, па су зато стали уз Додига. Са Додигом нам нема среце (корупција, неказњена убијања, организовано тјерање срба из ове Републике,како би се обезбедио простор за неке.НЕСРБЕ) и зато је свака коалиција-тобозе ради свесрпскогинтереса-јеравна ИЗДАЈИ. Имао је Додиг 12 година да успоставитукоалицију, па застоније. Српски народ нема времена да га провјерава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

31.10.2018 09:13

Свето тројство ове власти је пљацкај-убиј-манипулиси, па ако је и вама, онда је коалиција позељна.

ОДГОВОРИТЕ