Честитке новом капитену, одао је тренерову тактику!

На селфију који је објавио после прве утакмице у улози капитена Јувентуса, Дибала је случајно објавио Алегријеве поставке приликом прекида и частио знатижељне.

Фудбал 29.10.2018 | 10:00
Честитке новом капитену, одао је тренерову тактику!
Пауло Дибала прославио је прву утакмицу (и победу) у којој је као капитен предводио Јувентус на терену тако што је објавио селфи из свлачионице на ком се виде нека од решења тренера Макса Алегрија у поставци за игру из прекида.

На слици на којој је Аргентинцу друштво правио стрелац оба гола за преокрет у Емполију у суботу увече, Кристијано Роналдо, навијачи су брзо приметили тактичке идеје тренера "бјанконера" које вероватно нису планиране за "пуштање" у јавност.

Знатижељни су могли на зиду свлачионице "Кастеланија" да прочитају ко ће где стајати приликом извођења слободних удараца, ко ће истрчати из живог зида, ко покривати играче Емполија, а ко стати у "живи зид". 

Да ли је Дибала, над којим је начињен споран пенал почетком другог времена из ког је Португалац изједначио на 1:1 и најавио "бомбу" из 70. минута, после утакмице имао разговор са шефом због овог гафа? Вероватно ћемо читати на страницама неког од спортских листова у Италији у којој и ове сезоне доминира "Стара дама".

Седмоструки узастопни шампиони победили су у 12 од 13 утакмица у Серији А и Лиги шампиона, уз реми са Ђеновом из прошлог кола. 

У међувремену, разгоропадио се и сам Роналдо, који је на последњих седам мечева у оба такмичења постигао седам голова уз четири асистенције.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар