Čestitke novom kapitenu, odao je trenerovu taktiku!

Na selfiju koji je objavio posle prve utakmice u ulozi kapitena Juventusa, Dibala je slučajno objavio Alegrijeve postavke prilikom prekida i častio znatiželjne.

Fudbal 29.10.2018 | 10:00
Čestitke novom kapitenu, odao je trenerovu taktiku!
Paulo Dibala proslavio je prvu utakmicu (i pobedu) u kojoj je kao kapiten predvodio Juventus na terenu tako što je objavio selfi iz svlačionice na kom se vide neka od rešenja trenera Maksa Alegrija u postavci za igru iz prekida.

Na slici na kojoj je Argentincu društvo pravio strelac oba gola za preokret u Empoliju u subotu uveče, Kristijano Ronaldo, navijači su brzo primetili taktičke ideje trenera "bjankonera" koje verovatno nisu planirane za "puštanje" u javnost.

Znatiželjni su mogli na zidu svlačionice "Kastelanija" da pročitaju ko će gde stajati prilikom izvođenja slobodnih udaraca, ko će istrčati iz živog zida, ko pokrivati igrače Empolija, a ko stati u "živi zid". 

Da li je Dibala, nad kojim je načinjen sporan penal početkom drugog vremena iz kog je Portugalac izjednačio na 1:1 i najavio "bombu" iz 70. minuta, posle utakmice imao razgovor sa šefom zbog ovog gafa? Verovatno ćemo čitati na stranicama nekog od sportskih listova u Italiji u kojoj i ove sezone dominira "Stara dama".

Sedmostruki uzastopni šampioni pobedili su u 12 od 13 utakmica u Seriji A i Ligi šampiona, uz remi sa Đenovom iz prošlog kola. 

U međuvremenu, razgoropadio se i sam Ronaldo, koji je na poslednjih sedam mečeva u oba takmičenja postigao sedam golova uz četiri asistencije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar