Резервиста Арсенала бољи од Лукакуа!

Дани Велбек постигао је више голова од нападача Манчестер јунајтеда Ромелуа Лукакуа иако је провео на терену свега 636 минута.

Фудбал 28.10.2018 | 14:15
Резервиста Арсенала бољи од Лукакуа!
Како тренутно игра тим са "Олд Трафорда" тако игра и њихов нападач Лукаку – лоше.

Манчестер јунајтед је у досадашњем делу сезоне постигао 15 голова од чега је Белгијанац затресао мрежу свега 4 пута. Са друге стране потпуно је другачија прича са репрезентацијом Белгије где Лукаку пружа доста боље партије.

Питање је да ли би Велбек играо и оволико да је Арсенал изборио Лигу шампиона а не доста слабију Лигу Европе. Поред неприкосновених Лаказета и Пјера Емерика Абумејанга, тешко. Ипак, Велбек је потврдио добру форму у другој по јачини европској лиги и уписао се у четвртак у стрелце на мечу против Спортинга из Лисабона. 

У Премијер лиги у трећем колу против Вест Хема Велбек је ушао са клупе у 75. минуту и постигао гол у победи свог тима од 3-1. Тренутно има учинак од пет голова, 1 у првенству, 2 у Лиги Европе и 2 у купу. 

Манчестер јунајтед је тренутно на средини табеле, односно 10. месту са 14 освојених бодова из девет утакмица, уз гол разлику -1. Док Арсенал игра у животној форми и тренутно заузима 4. место на табели између градских ривала Челсија и Тотенхема.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар