Rezervista Arsenala bolji od Lukakua!

Dani Velbek postigao je više golova od napadača Mančester junajteda Romelua Lukakua iako je proveo na terenu svega 636 minuta.

Fudbal 28.10.2018 | 14:15
Rezervista Arsenala bolji od Lukakua!
Kako trenutno igra tim sa "Old Traforda" tako igra i njihov napadač Lukaku – loše.

Mančester junajted je u dosadašnjem delu sezone postigao 15 golova od čega je Belgijanac zatresao mrežu svega 4 puta. Sa druge strane potpuno je drugačija priča sa reprezentacijom Belgije gde Lukaku pruža dosta bolje partije.

Pitanje je da li bi Velbek igrao i ovoliko da je Arsenal izborio Ligu šampiona a ne dosta slabiju Ligu Evrope. Pored neprikosnovenih Lakazeta i Pjera Emerika Abumejanga, teško. Ipak, Velbek je potvrdio dobru formu u drugoj po jačini evropskoj ligi i upisao se u četvrtak u strelce na meču protiv Sportinga iz Lisabona. 

U Premijer ligi u trećem kolu protiv Vest Hema Velbek je ušao sa klupe u 75. minutu i postigao gol u pobedi svog tima od 3-1. Trenutno ima učinak od pet golova, 1 u prvenstvu, 2 u Ligi Evrope i 2 u kupu. 

Mančester junajted je trenutno na sredini tabele, odnosno 10. mestu sa 14 osvojenih bodova iz devet utakmica, uz gol razliku -1. Dok Arsenal igra u životnoj formi i trenutno zauzima 4. mesto na tabeli između gradskih rivala Čelsija i Totenhema.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar