Јокановић: Морам бити храбар, не мислим о будућности!

Менаџер Фулама Славиша Јокановић истакао је да не размишља о потенцијаном отказу.

Фудбал 28.10.2018 | 10:15
Јокановић: Морам бити храбар, не мислим о будућности!
Фулам је у суботу доживео тежак пораз од Борнмута 3:0 на свом Крејвен Котиџу.

Лондонски тим је изгубио седми пут у десет мечева у Премијер лиги ове сезоне па је у зони испадања са свега пет бодова.

"Не размишљам о будућности. Бићу спреман за следећи изазов. Живим у садашњости то је тренутно тежак пораз. Морам бити храбар и наставити да охрабрујем свој тим", рекао је Јокановић. 

Борнмут је повео голом Вилсона из пенала у десетом минуту, а Брукс је дуплирао предност "трешњица" у 72. 

"Покушали смо да пронађемо бољи размак између линија и играча и направили смо једну велику грешку на старту утакмице за пенал. Покушали смо да будемо организовани. Направили смо нову грешку за други гол, а после искључења било је веома тешко". 

Фулам је од 72. минути играо са десеторицом јер је други жути картон добио Кевин Мекдоналд, а гости су то искористили за још један гол, други Вилсонов у 85. минуту. 

"Добро смо радили, покукушали да не примимо толико голова, нисмо били успешни данас, али играчи су се добро борили. Имамо квалитет да постигнемо гол, али не успевамо да пронађемо начин да сачувамо гол на мечу. Премијер лига је тешка, не само за нас него за многе клубове. Правимо скупе грешке", закључио је Јокановић. 

Фулам у следећем колу гостује последњепласираном тиму лиге Хадерсфилду, који нема ниједну победу. У међувремену, Фулам гостује моћном Манчестер ситију у Лига купу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар