Jokanović: Moram biti hrabar, ne mislim o budućnosti!

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović istakao je da ne razmišlja o potencijanom otkazu.

Fudbal 28.10.2018 | 10:15
Jokanović: Moram biti hrabar, ne mislim o budućnosti!
Fulam je u subotu doživeo težak poraz od Bornmuta 3:0 na svom Krejven Kotidžu.

Londonski tim je izgubio sedmi put u deset mečeva u Premijer ligi ove sezone pa je u zoni ispadanja sa svega pet bodova.

"Ne razmišljam o budućnosti. Biću spreman za sledeći izazov. Živim u sadašnjosti to je trenutno težak poraz. Moram biti hrabar i nastaviti da ohrabrujem svoj tim", rekao je Jokanović. 

Bornmut je poveo golom Vilsona iz penala u desetom minutu, a Bruks je duplirao prednost "trešnjica" u 72. 

"Pokušali smo da pronađemo bolji razmak između linija i igrača i napravili smo jednu veliku grešku na startu utakmice za penal. Pokušali smo da budemo organizovani. Napravili smo novu grešku za drugi gol, a posle isključenja bilo je veoma teško". 

Fulam je od 72. minuti igrao sa desetoricom jer je drugi žuti karton dobio Kevin Mekdonald, a gosti su to iskoristili za još jedan gol, drugi Vilsonov u 85. minutu. 

"Dobro smo radili, pokukušali da ne primimo toliko golova, nismo bili uspešni danas, ali igrači su se dobro borili. Imamo kvalitet da postignemo gol, ali ne uspevamo da pronađemo način da sačuvamo gol na meču. Premijer liga je teška, ne samo za nas nego za mnoge klubove. Pravimo skupe greške", zaključio je Jokanović. 

Fulam u sledećem kolu gostuje poslednjeplasiranom timu lige Hadersfildu, koji nema nijednu pobedu. U međuvremenu, Fulam gostuje moćnom Mančester sitiju u Liga kupu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar