Појачане мјере безбједности у КС

Након убиства двојице полицајаца, повећан је број припадника МУП-а КС на улицама главног града БиХ, а нарочито на линији разграничења с Источним Сарајевом.

Босна и Херцеговина 27.10.2018 | 15:37
Појачане мјере безбједности у КС
Подсјетимо, јуче су аутомафијаши брутално убили Адиса Шеховића и Давора Вујиновића, а јутрос је полицијски комесар у Кантону Сарајеву Мевлудин Халиловић најавио да је МУП КС подигао ниво приправности на највећи ниво.

Наш фоторепортер забиљежио је појачано присуство полицајаца с дугим цијевима, нарочито на излазу из Сарајева према Источном Сарајеву.

(Вијести / Аваз)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Скептик

27.10.2018 14:53

И даље сам скептик у вези званичне верзије да су убице аутомобилска мафија и још из Републике Српске. Нисам чуо до сада да крадљивци аутомобила носе са собом Калашњикове. Ипак убијати људе а поготово полицајце због једног аутомобила вриједности неколико десетина хиљада марака је просто не вјероватна. Ако се то ипак покаже истинито онда то значи да цијела БиХ улази у једно ново раздобље, које није виђено од рата, у коме људски животи не вриједе ама баш ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Скептик

27.10.2018 15:02

Није то цудо. У америци се убијају људи на улицама због 100 долара тј. пљацкаси убијају они улицни. Тако да није ниста цудо, постоје екстремисти који су спремни на све.

Name

СА

27.10.2018 15:14

Друже, гледао сам с прозора једне ноћи прије двије године, покушај крађе бмw-а, двојица с аутоматима стражаре док трећи обија ауто, док сам ја узео за телефон да зовем полицију патрола је већ дошла, вјероватно је неко раније назвао, оваквих примјера у Сарајеву има стотине, па прије пар мјесеци један полицајац је упуцан у руку а други прегажен аутом такође приликом покушаја пљачке. Ако сад нешто не подузму радикално онда ј.. нас све заједно

Name

Ре ре скептик

27.10.2018 15:26

То смо хтјели, све америцке вриједности увозимо.

Name

Миленко

27.10.2018 15:54

Какве Америчке вриједности увозимо ? У Америци постоји закон и за свакога је подједнак. Хиљаде случајева у Босни нису ријешени због корумпираног система. У Америци која је “извор демокрације “ постоји у неким државама смртна казна а нас ( сви који нисмо у ЕУ ) условљавају да то не буде код нас да би били дио ЕУ. Највећи проблем ове државе је корумпирана влас на свим нивоима и њихова бахатост према обичним грађанима. Ако се полиција која је закон и која треба да стоти грађане не мозе да одбрани од таквих , ста онда треба да мисле обични људи. Ниста без куке и мотике и да сви заједно смијенимо све оне који нам ово годинама сервирају.

Name

Нострадамус

27.10.2018 17:34

Браво Миленко овај сто писе како је то у Америци нормално је мозда потенцијални нови убица неког обицног цовјека или полицајца.

Name

Ружна сјећања

27.10.2018 15:55

Ова слика ме подсјећа на почетак 92.године, на групе наоружаних по Са и барикаде, кад ниси знао шта те може снаћи. Ово није начин борбе против криминалаца, неће им ти исти сад доћи на нишан. Са друге стране, у нама, храдјанима, се створи немир и ружан осјећај, јер оружје буди тешке асоцијације, за све нас, ратне страдалнике...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

27.10.2018 16:54

Подрска полици и веца овластења у ноцној смијени сва возила да имају дуге цеви

ОДГОВОРИТЕ