Београд: Одређен притвор нападачу

Први основни суд у Београду одредио је данас притвор до 30 дана И. М. (37) који је у београдском трамвају сексуално узнемиравао малољетницу.

Србија 27.10.2018 | 13:41
Београд: Одређен притвор нападачу
Послије саслушања у којем је стално изражавао захвалност "Богу", наложено је вјештачење његове урачунљивости, речено је Тањугу у Првом основном тужилаштву.

На приједлог тог тужилаштва суд му је данас одредио притвор због опасности да ће утицати на свједоке и да би могао да понови кривично дјело.

И. М. је прексиноћ ухапшен у сарадњи тужилаштва и полиције, а поменути Инцидент је забиљежен камером, па се снимак брзо појавио на друштвеним мрежама.

Овај инцидент, у којем старији мушкарац напада дјевојчицу од 15 година у трамвају, појавио се прије пар дана у Фацебоок групи "Уживо из београдских трамваја и бусева".

На снимку се јасно види како он насрће на дјевојчицу, а она се брани.

У једном тренутку ју је прибио уз стакло и почео да је додирује свуда по тијелу.

Нико од присутних није прискочио у помоћ дјевојчици, нити обавијестио возача трамваја или позвао полицију.

Извор: Тањуг

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Игипоп

27.10.2018 12:14

Сретно му у затворској јединици....Бог це му захвалити тамо кад га другари дохвате....Најдрази су им оваква сорта а и полиција окреце главу.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.10.2018 17:14

Ма не треба цовјека пустити на слободу па зар не видите какву има мајицу он је Србин патриота мозда и цлан Србске Цасти. Такви це нам и дрзаву да воде а највазније је сацувати КиМ. Неко нас је добро проклео ми смо бога давно протјерали са насих простора постали смо само сјене у облику цовјека.

Name

Каква страхота

27.10.2018 12:43

Какав смо постали народ, да нико не помогне дјетету, он се сав навалио на њу??? Около се праве луди, сви окрећу главе, до ње старија жена, ни прстом да мрдне. Исто овако сутра може бити свачије дијете, ја бих се умијешала, па шта буде. Насиље свих врста је узело маха, у породици, школи, на улици, на радном мјесту, хоће ли икад ико од "одгиворних" подузети било шта озбиљније, по овом питању? Крајње је рјешење да сви са сибом носимо неко оружје, у циљу одбране голог живота, који нам се угрожава сваки дан...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баш тако

27.10.2018 14:57

То сам и ја некидан ставила у коментар, да се свако насиље треба осудити, просто сматрам мора се реаговати. Конкретно за овај случај, ове жене нису ни вриштале, ни дозивале помоћ, нити су звале полицију мобилним телефоном, е то је оно што љути. Исто тако не могу вјеровати на одсуство солидарности, хуманости, храбрости, све оне јој могу бити мајке! Све њих треба у затвор, ништа друго! Одмах да се зна шта кога следује, па да видимо! Свако насиље треба бити кажњено! Насиље над дјецом, старима, немоћнима, дјеца са инвалидитетима су често мета за омаловажавање, злостављање друге дјеце по школама.

Name

Једноставно а ефикасно

27.10.2018 15:02

Који дивљак Увести закон и одма га устројити