Beograd: Određen pritvor napadaču

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana I. M. (37) koji je u beogradskom tramvaju seksualno uznemiravao maloljetnicu.

Srbija 27.10.2018 | 13:41
Beograd: Određen pritvor napadaču
Poslije saslušanja u kojem je stalno izražavao zahvalnost "Bogu", naloženo je vještačenje njegove uračunljivosti, rečeno je Tanjugu u Prvom osnovnom tužilaštvu.

Na prijedlog tog tužilaštva sud mu je danas odredio pritvor zbog opasnosti da će uticati na svjedoke i da bi mogao da ponovi krivično djelo.

I. M. je preksinoć uhapšen u saradnji tužilaštva i policije, a pomenuti Incident je zabilježen kamerom, pa se snimak brzo pojavio na društvenim mrežama.

Ovaj incident, u kojem stariji muškarac napada djevojčicu od 15 godina u tramvaju, pojavio se prije par dana u Facebook grupi "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva".

Na snimku se jasno vidi kako on nasrće na djevojčicu, a ona se brani.

U jednom trenutku ju je pribio uz staklo i počeo da je dodiruje svuda po tijelu.

Niko od prisutnih nije priskočio u pomoć djevojčici, niti obavijestio vozača tramvaja ili pozvao policiju.

Izvor: Tanjug

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Igipop

27.10.2018 12:14

Sretno mu u zatvorskoj jedinici....Bog ce mu zahvaliti tamo kad ga drugari dohvate....Najdrazi su im ovakva sorta a i policija okrece glavu.....

ODGOVORITE
Name

Re

27.10.2018 17:14

Ma ne treba covjeka pustiti na slobodu pa zar ne vidite kakvu ima majicu on je Srbin patriota mozda i clan Srbske Casti. Takvi ce nam i drzavu da vode a najvaznije je sacuvati KiM. Neko nas je dobro prokleo mi smo boga davno protjerali sa nasih prostora postali smo samo sjene u obliku covjeka.

Name

Kakva strahota

27.10.2018 12:43

Kakav smo postali narod, da niko ne pomogne djetetu, on se sav navalio na nju??? Okolo se prave ludi, svi okreću glave, do nje starija žena, ni prstom da mrdne. Isto ovako sutra može biti svačije dijete, ja bih se umiješala, pa šta bude. Nasilje svih vrsta je uzelo maha, u porodici, školi, na ulici, na radnom mjestu, hoće li ikad iko od "odgivornih" poduzeti bilo šta ozbiljnije, po ovom pitanju? Krajnje je rješenje da svi sa sibom nosimo neko oružje, u cilju odbrane golog života, koji nam se ugrožava svaki dan...

ODGOVORITE
Name

Baš tako

27.10.2018 14:57

To sam i ja nekidan stavila u komentar, da se svako nasilje treba osuditi, prosto smatram mora se reagovati. Konkretno za ovaj slučaj, ove žene nisu ni vrištale, ni dozivale pomoć, niti su zvale policiju mobilnim telefonom, e to je ono što ljuti. Isto tako ne mogu vjerovati na odsustvo solidarnosti, humanosti, hrabrosti, sve one joj mogu biti majke! Sve njih treba u zatvor, ništa drugo! Odmah da se zna šta koga sleduje, pa da vidimo! Svako nasilje treba biti kažnjeno! Nasilje nad djecom, starima, nemoćnima, djeca sa invaliditetima su često meta za omalovažavanje, zlostavljanje druge djece po školama.

Name

Jednostavno a efikasno

27.10.2018 15:02

Koji divljak Uvesti zakon i odma ga ustrojiti