Овако изгледа полицијско ауто

Полицијски аутомобил у којем су били Адис Шеховић и Давор Вујиновић уклоњен је након завршетка увиђаја и изгледа језиво.

Босна и Херцеговина 27.10.2018 | 08:40
Овако изгледа полицијско ауто
Снимак аутомобила који је уклоњен с мјеста пуцњаве на Алипашином Пољу у Сарајеву појавио се на друштвеној мрежи Фејсбук, а приказује оштећено возило на шлеп служби.

На полицијском “голфу” су видљива оштећења на лимарији проузрокована хицима из ватреног оружја, као и разбијени прозори.

Подсјећања ради, Шеховић и Вујиновић су се возили аутомобом када су на њих око 4 сата ујутро пуцали мафијаши који су покушали украсти аутомобил “голф 6” хрватских регистарских таблица.

Обојица полицајаца су погођени и прије него су успјели изаћи из аутомобила, Шеховић је преминуо на мјесту догађаја, док су се љекари безуспјешно борили за Вујиновићев живот.

Он је подлегао тешким повредама током јучерашњег дана.
Истрага је у току, а полиција је привела неколико особа на подручју Источног Сарајева које се могу довести у везу с пуцњавом.

Шеховић и Вујиновић су били искусни полицајци и понос МУП-а Кантона Сарајево, а више пута су похваљивани због одличног обављених послова. Иза Шеховића су остали супруга и син, а иза Вујиновића супруга те двоје малољетне дјеце, пише клиx.ба.



(Српскаинфо)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Семберац

27.10.2018 06:48

Код нас је горе него у Америци. Полицији дат већа овлаштења, а убицама максималне казне. Није нам ваљала Титина држава ето шта смо добили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

27.10.2018 07:38

и ста веца овластења помазу. Ваљда веце казне. код Тита би за ово била смртна казна. Некраде аута свако. зна полиција ко то ради.

Name

ех Семберац

27.10.2018 08:50

Ајде размисли мало ко це да користи евентуелна "веца овласцења", вероватно онај коме су потребна, Сигурно не постен слузбеник. Зна народ све ал´ ста му вреди. Морал, осецај за правду, закон,цеститост и тако даље, су изгледа стварно, отисли са Титом до Дјавола.

Name

Зоран

27.10.2018 08:53

Мозда су некоме засметали постени полицајци,па је све ово урадјено да би се људи ликвидирали

Name

Риба Од Главе Смрди

27.10.2018 07:10

Не мозес красти аута и дрзати отпаде где их сјецес у дјелове нити имати логистику за пребацивање истих у Србију без добрих веза у полицији.Нека је на дусу полицајаца смрт двојице им колега коју су убили вјероватно надрогирани лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не дипр

27.10.2018 07:36

Ајд надји један отпад дје су ови сјекли аута!? И надји кад је то и који ауто пребацен у србију.. неки људи само напамет лупају

Name

Пролетер

27.10.2018 08:35

Нико не каже да је полиција чиста, али дај да се прво пронађу кривци, па ћемо видјети каква је цјелокупна истина. Морају се позатварати јер ово је највиши степен криминала, са дугом цијеви изрешетати полицију. Ови ће убити свакога.

Name

Ре Не Дипр

27.10.2018 12:07

То цовјек и прица, не мозе се наци јер је полиција у талу са ауто мафијом. Свако старији од 10 година на Палама зна ко ради са аутима (осим тебе). Полиција је убила децка од 21 годину. Полиција дила дрогу. Па сто не би крали и ауте.

Name

Xxx

27.10.2018 07:40

ЗНА МУП КО КРАДЕ АУТА САМО ЈЕ ОТИСЛО У ДУБИНУ.....

ОДГОВОРИТЕ