Јуве је опасно "загризао" за Де Хеу!

Може ли МУ да задржи најбољег играча? Италијански фудбалски гигант Јувентус укључио се у трку за трансфер голмана Манчестер Јунајтеда Давида Де Хее, преносе медији на Острву.

Фудбал 28.10.2018 | 13:00
Јуве је опасно "загризао" за Де Хеу!
Како се наводи, шпански чувар мреже у пројекцији Старе даме види као један од последњих "шрафова" у стварању тима који би требало да влада Европом.

Де Хеа је пре неколико дана у дуелу Јунајтеда и Јувентуса био сјајан, одавно се прича да је близу одласка са Олд Трафорда јер је по квалитету "изнад клуба", а Јувентус га види као легитимног наследника Ђанлуиђија Буфона. 

Мрежу италијанског шампиона тренутно чувају Пољак Војћех Шчесни и млади Италијан Матија Перин. 

Са друге стране, менаџер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо није уверен да ће шпански голман Давид де Хеа продужити уговор са клубом. 

"Нисам уверен. Не знам како се каже та реч на енглеском, али видећемо. Једино клуб, Давид и његови људи могу да одговоре на то питање. Једино што могу да кажем је да сви знају колико је он добар, колико је важан за Манчестер јунајтед и ако клуб жели да буде бољи него што јесте, а не гори, онда ће бити важно да задржи Давида", рекао је Морињо за Скај. 

Де Хеа је један од 10 кључних играча Манчестер јунајтеда чији уговори истичу следећег лета. 

Скај је овог лета пренео да је управа клуба сигурна да ће шпански голман продужити уговор.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар