Juve je opasno "zagrizao" za De Heu!

Može li MU da zadrži najboljeg igrača? Italijanski fudbalski gigant Juventus uključio se u trku za transfer golmana Mančester Junajteda Davida De Hee, prenose mediji na Ostrvu.

Fudbal 28.10.2018 | 13:00
Juve je opasno "zagrizao" za De Heu!
Kako se navodi, španski čuvar mreže u projekciji Stare dame vidi kao jedan od poslednjih "šrafova" u stvaranju tima koji bi trebalo da vlada Evropom.

De Hea je pre nekoliko dana u duelu Junajteda i Juventusa bio sjajan, odavno se priča da je blizu odlaska sa Old Traforda jer je po kvalitetu "iznad kluba", a Juventus ga vidi kao legitimnog naslednika Đanluiđija Bufona. 

Mrežu italijanskog šampiona trenutno čuvaju Poljak Vojćeh Ščesni i mladi Italijan Matija Perin. 

Sa druge strane, menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo nije uveren da će španski golman David de Hea produžiti ugovor sa klubom. 

"Nisam uveren. Ne znam kako se kaže ta reč na engleskom, ali videćemo. Jedino klub, David i njegovi ljudi mogu da odgovore na to pitanje. Jedino što mogu da kažem je da svi znaju koliko je on dobar, koliko je važan za Mančester junajted i ako klub želi da bude bolji nego što jeste, a ne gori, onda će biti važno da zadrži Davida", rekao je Morinjo za Skaj. 

De Hea je jedan od 10 ključnih igrača Mančester junajteda čiji ugovori ističu sledećeg leta. 

Skaj je ovog leta preneo da je uprava kluba sigurna da će španski golman produžiti ugovor.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar