Цвајта: Нови тренер и неки нови ХСВ!

Победа са играчем мање! Ханес Волф одмах препородио Диносаурусе.

Фудбал 27.10.2018 | 09:15
Цвајта: Нови тренер и неки нови ХСВ!
Многи су се љубитељи ХСВ-а прибојавали како ће протећи премијера новог тренера Ханеса Волфа на клупи великана са севера Немачке и то само два дана након именовања на ову функцију, али нема зиме. Млађани стручњак који се прославио са Штутгартом сада води Диносаурусе ка бољем фудбалу и Бундеслиги.

Без обзира што је аутсајдер Магдебург побеђен у гостима само са 1:0 треба рећи да је тријумф извојеван са играчем мање, а погодак одлуке постигао је можда и најбољи фудбалер Хамбурга ове јесени Калед Нари.

Играо се 77. минут, Магдебург се и са човеком више бранио од опасних напада ХСВ-а, а сјајан пас Пјера Мишела Ласоге преко целе одбране домаћина, новајља из Гројтера је претворио у победоносни гол и велико славље присталица ХСВ-а.

Овај тријумф омогућио је Хамбургу да избије на чело Цвајте барем на неколико часова, али му даје добар подстрек уочи великог дербија са Келном који се игра следећег викенда. У редовима Магдебурга последњих 25 минута одиграо је и српски интернационалац Александар Игњовски.

У другом мечу вечерашњег програма Дармштат је на свом терену стигао до победе над фаворизованим Гројтером од 2:0.

Слободан Медојевић је одиграо читав меч за домаћи тим и то врло добро, а Дирк Шустер и њгов тим треба да се захвале на бодовима ужасном голману гостију Буршерту који је невероватним киксом код првог гола Тобијаса Кемпеа омогућио домаћину лако вођство.

НЕМАЧКА 2 - 11 . коло

Петак
Дармштат - Гројтер 2:0 (1:0)
/Кемпе 23, Дурсун 75/

Магдебург - Хамбургер 0:1 (0:0)
/Нари 77/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар