Cvajta: Novi trener i neki novi HSV!

Pobeda sa igračem manje! Hanes Volf odmah preporodio Dinosauruse.

Fudbal 27.10.2018 | 09:15
Cvajta: Novi trener i neki novi HSV!
Mnogi su se ljubitelji HSV-a pribojavali kako će proteći premijera novog trenera Hanesa Volfa na klupi velikana sa severa Nemačke i to samo dva dana nakon imenovanja na ovu funkciju, ali nema zime. Mlađani stručnjak koji se proslavio sa Štutgartom sada vodi Dinosauruse ka boljem fudbalu i Bundesligi.

Bez obzira što je autsajder Magdeburg pobeđen u gostima samo sa 1:0 treba reći da je trijumf izvojevan sa igračem manje, a pogodak odluke postigao je možda i najbolji fudbaler Hamburga ove jeseni Kaled Nari.

Igrao se 77. minut, Magdeburg se i sa čovekom više branio od opasnih napada HSV-a, a sjajan pas Pjera Mišela Lasoge preko cele odbrane domaćina, novajlja iz Grojtera je pretvorio u pobedonosni gol i veliko slavlje pristalica HSV-a.

Ovaj trijumf omogućio je Hamburgu da izbije na čelo Cvajte barem na nekoliko časova, ali mu daje dobar podstrek uoči velikog derbija sa Kelnom koji se igra sledećeg vikenda. U redovima Magdeburga poslednjih 25 minuta odigrao je i srpski internacionalac Aleksandar Ignjovski.

U drugom meču večerašnjeg programa Darmštat je na svom terenu stigao do pobede nad favorizovanim Grojterom od 2:0.

Slobodan Medojević je odigrao čitav meč za domaći tim i to vrlo dobro, a Dirk Šuster i njgov tim treba da se zahvale na bodovima užasnom golmanu gostiju Buršertu koji je neverovatnim kiksom kod prvog gola Tobijasa Kempea omogućio domaćinu lako vođstvo.

NEMAČKA 2 - 11 . kolo

Petak
Darmštat - Grojter 2:0 (1:0)
/Kempe 23, Dursun 75/

Magdeburg - Hamburger 0:1 (0:0)
/Nari 77/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar