О моралу вечерас у "Изазовима"

У емисији "Изазови" вечерас гледајте:

Република Српска 26.10.2018 | 17:21
О моралу вечерас у "Изазовима"
Колико нам данас значи морал?

Да ли је друштво у моралној кризи?

Који су узроци и посљедице моралне кризе?

Какве вриједности промовишу политичке елите?

"Изазови" вечерас у програму БН ТВ почињу у 20:50 часова.

Уредници и водитељи: Наташа Милетић и Горан Гајић.

БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ИП

26.10.2018 15:47

Не знам кад ће се живот овдје кренути нормално одвијати. Ми стално нешто чекамо. КОнкретно ја у Лоркином насељу у Бања Луци чекам гријање. Сви чекамо гријање. Јутрос је у Бања Луци било 3 степена, а радијатори једва млачкасти. Плаћамо ову срамоту од гријања цијеле године. Кренули су нешто као добро 15, али онда сваки дан све горе и горе. Вани и ако је топло у подне, у становима није. Морамо се догријавати. Докле више? Шта је истина? Истина је да се смрзавамо у овом назови граду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моралист

26.10.2018 16:17

Морална криза већ дуго дрма наше друштво, а многе појединце дрмају финансиска, социјална, морална и и ко зна која још криза. Запали смо у кризни морал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

26.10.2018 16:47

Предсједник дошао на тенку,премијерка купује папке,Декани прескочили средњу школу,учитељи преко ноћи купили диплому- бар да су били добри ђаци,љекари одоше у политику а народ у божију матер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

26.10.2018 20:16

Ми се отпуштамо са радних мјеста захваљујући закону о ПИО РС,хоћемо да се питамо да ли смо та уписивање дуплог ратног стажа или не!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е МОЈ ГЕНЕРАЛЕ САВЦИЦУ!!!

26.10.2018 20:52

И ти само декларативно прицас ниста конкретно??Реци цовјеце нас захтјев је то и то а ми борци цемо те подрзати!!! Паметнији си од оно бајиног цургуза али ниста конкретно??Бојим се да ниси и ти у "бајиној екипи"??Врацај права нама борцима сто су нам одузета!!!Па синдикату неке мање фирме испуне захтјеве ,а нама борцима ниста, додусе ми нисмо ниста ни тразили СРАМОТА!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ