O moralu večeras u "Izazovima"

U emisiji "Izazovi" večeras gledajte:

Republika Srpska 26.10.2018 | 17:21
O moralu večeras u "Izazovima"
Koliko nam danas znači moral?

Da li je društvo u moralnoj krizi?

Koji su uzroci i posljedice moralne krize?

Kakve vrijednosti promovišu političke elite?

"Izazovi" večeras u programu BN TV počinju u 20:50 časova.

Urednici i voditelji: Nataša Miletić i Goran Gajić.

BN TV

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

IP

26.10.2018 15:47

Ne znam kad će se život ovdje krenuti normalno odvijati. Mi stalno nešto čekamo. KOnkretno ja u Lorkinom naselju u Banja Luci čekam grijanje. Svi čekamo grijanje. Jutros je u Banja Luci bilo 3 stepena, a radijatori jedva mlačkasti. Plaćamo ovu sramotu od grijanja cijele godine. Krenuli su nešto kao dobro 15, ali onda svaki dan sve gore i gore. Vani i ako je toplo u podne, u stanovima nije. Moramo se dogrijavati. Dokle više? Šta je istina? Istina je da se smrzavamo u ovom nazovi gradu.

ODGOVORITE
Name

Moralist

26.10.2018 16:17

Moralna kriza već dugo drma naše društvo, a mnoge pojedince drmaju finansiska, socijalna, moralna i i ko zna koja još kriza. Zapali smo u krizni moral.

ODGOVORITE
Name

jana

26.10.2018 16:47

Predsjednik došao na tenku,premijerka kupuje papke,Dekani preskočili srednju školu,učitelji preko noći kupili diplomu- bar da su bili dobri đaci,ljekari odoše u politiku a narod u božiju mater.

ODGOVORITE
Name

Borac

26.10.2018 20:16

Mi se otpuštamo sa radnih mjesta zahvaljujući zakonu o PIO RS,hoćemo da se pitamo da li smo ta upisivanje duplog ratnog staža ili ne!

ODGOVORITE
Name

E MOJ GENERALE SAVCICU!!!

26.10.2018 20:52

I ti samo deklarativno pricas nista konkretno??Reci covjece nas zahtjev je to i to a mi borci cemo te podrzati!!! Pametniji si od ono bajinog curguza ali nista konkretno??Bojim se da nisi i ti u "bajinoj ekipi"??Vracaj prava nama borcima sto su nam oduzeta!!!Pa sindikatu neke manje firme ispune zahtjeve ,a nama borcima nista, doduse mi nismo nista ni trazili SRAMOTA!!!!!!!

ODGOVORITE