Хипермаркет Бинго и у Завидовићима

Уз присуство неколико хиљада купаца, помоћник општинског начелника Ремзо Шогољ и представници компаније Бинго свечано су отворили хипермаркет у Завидовићима.

Босна и Херцеговина 26.10.2018 | 16:40
Хипермаркет Бинго и у Завидовићима
Хипермаркет Бинго у свом саставу има широк асортиман прехране, непрехране, текстила, технике, кућног текстила и посуђа.

„Изузетно нам је драго да смо овако лијепо дочекани у Завидовићима. Ово је наша прва пословница у овој општини, а тринаеста на подручју Зеничко-добојског кантона. То су наши купци и од раније, само што су углавном посјећивали наше објекте у Зеници, Бановићима и Тузли. Сада имају овај модерно уређени хипермаркет у којем смо упослили 40 нових колега. Ту је и мали кафић, лијепо мјесто за предах од куповине.  Купцима смо данас припремили бројна изненађења и попусте. Очекујемо да ћемо и овдје пословати веома успјешно.“ , казала је Татјана Пауноски, ПР компаније Бинго.

Иако је била велика гужва испред новоотвореног објекта, купци су уживали у дегустацијама, промоцијама и укусној торти.

„Нисам знала да ће бити оволика гужва, али је лијепо. Велики објекат, у понуди има све што нам треба, цијене су ниске, а добила сам и лијеп поклон.“, рекла је Амира, која је у куповину дошла са својом породицом из насеља Риџали.

Купци су, осим поклонима и бесплатним освјежењем у кафићу, били одушевљени и одличним попустима.

Компанија Бинго је у септембру обиљежила  двадесет пету годишњицу. Хипермаркет у Завидовићима је 192. пословница, те уз четрдесет нових радника из ове општине, групација сада броји више од 7.500 запослених, саопштено је из те компаније.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ОРЛ

27.10.2018 05:19

Зато ће затворити 10.мањи продавница

ОДГОВОРИТЕ