Hipermarket Bingo i u Zavidovićima

Uz prisustvo nekoliko hiljada kupaca, pomoćnik opštinskog načelnika Remzo Šogolj i predstavnici kompanije Bingo svečano su otvorili hipermarket u Zavidovićima.

Bosna i Hercegovina 26.10.2018 | 16:40
Hipermarket Bingo i u Zavidovićima
Hipermarket Bingo u svom sastavu ima širok asortiman prehrane, neprehrane, tekstila, tehnike, kućnog tekstila i posuđa.

„Izuzetno nam je drago da smo ovako lijepo dočekani u Zavidovićima. Ovo je naša prva poslovnica u ovoj opštini, a trinaesta na području Zeničko-dobojskog kantona. To su naši kupci i od ranije, samo što su uglavnom posjećivali naše objekte u Zenici, Banovićima i Tuzli. Sada imaju ovaj moderno uređeni hipermarket u kojem smo uposlili 40 novih kolega. Tu je i mali kafić, lijepo mjesto za predah od kupovine.  Kupcima smo danas pripremili brojna iznenađenja i popuste. Očekujemo da ćemo i ovdje poslovati veoma uspješno.“ , kazala je Tatjana Paunoski, PR kompanije Bingo.

Iako je bila velika gužva ispred novootvorenog objekta, kupci su uživali u degustacijama, promocijama i ukusnoj torti.

„Nisam znala da će biti ovolika gužva, ali je lijepo. Veliki objekat, u ponudi ima sve što nam treba, cijene su niske, a dobila sam i lijep poklon.“, rekla je Amira, koja je u kupovinu došla sa svojom porodicom iz naselja Ridžali.

Kupci su, osim poklonima i besplatnim osvježenjem u kafiću, bili oduševljeni i odličnim popustima.

Kompanija Bingo je u septembru obilježila  dvadeset petu godišnjicu. Hipermarket u Zavidovićima je 192. poslovnica, te uz četrdeset novih radnika iz ove opštine, grupacija sada broji više od 7.500 zaposlenih, saopšteno je iz te kompanije.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ORL

27.10.2018 05:19

Zato će zatvoriti 10.manji prodavnica

ODGOVORITE