Новак "фудбалер" тренира на стадиону Монака!

Новак Ђоковић се за напад на прво место АТП листе и мастерс турнир у Паризу припрема на стадиону Монака, Луј ИИ.

Тенис 26.10.2018 | 17:15
Новак "фудбалер" тренира на стадиону Монака!
Други тенисер света играће наредне недеље у хали "Берси" и покушати да настави импресивну серију победа коју је недавно заокружио тријумфом на мастерсу у Шангају.

Новак је на свом Твитер профилу поставио видео како трчи на стадиону Монака уз одбројавање колико је остало дана да почетка турнира у главном граду Француске.

Ако Ђоковић и Роџер Федерер, којег је недавно потиснуо на треће место АТП листе, имају нешто заједничко, онда је то свакако љубав према фудбалу. Познато је да је Роџер велики навијач Базела, за који је играо док је био дечак.

Новак је недавно причао о томе како је као дечак такође желео да постане фудбалер.

"Као дете сам маштао о томе да будем фудбалер. Ипак, жеља за тенисом била је јача. Тако сам почео да се бавим овим спортом. Ипак, увек сам гледао фгудбалске утакмице и где год да идем и сада, пратим шта се дешава у свету фудбала. То ми је један од омиљених спортова. И даље понекад рекреативно са колегама и људима из тима одиграм партију фудбала. Имам сјајну атмосферу у екипи, срећан сам што смо сви добри пријатељи и ван терена", признао је Новак.

На питање да одговори ко је међу тенисерима набољи фудбалер, Новак је имао помало неодређен одговор.

"Тешко је рећи ко је најбољи. Очигледно неко од Шпанаца, Аргентинаца или уопште од тенисера из Јужне Америке. Они сви воле фудбал и највештији су са лоптом", поручио је Ђоковић.

Разлика између Рафаела Надала и њега је свега 215 поена и могло би се догодити да већ после турнира у Паризу Новак поново постане најбољи тенисер света, јер је познато да до краја сезоне не брани ниједан поен.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар