Novak "fudbaler" trenira na stadionu Monaka!

Novak Đoković se za napad na prvo mesto ATP liste i masters turnir u Parizu priprema na stadionu Monaka, Luj II.

Tenis 26.10.2018 | 17:15
Novak "fudbaler" trenira na stadionu Monaka!
Drugi teniser sveta igraće naredne nedelje u hali "Bersi" i pokušati da nastavi impresivnu seriju pobeda koju je nedavno zaokružio trijumfom na mastersu u Šangaju.

Novak je na svom Tviter profilu postavio video kako trči na stadionu Monaka uz odbrojavanje koliko je ostalo dana da početka turnira u glavnom gradu Francuske.

Ako Đoković i Rodžer Federer, kojeg je nedavno potisnuo na treće mesto ATP liste, imaju nešto zajedničko, onda je to svakako ljubav prema fudbalu. Poznato je da je Rodžer veliki navijač Bazela, za koji je igrao dok je bio dečak.

Novak je nedavno pričao o tome kako je kao dečak takođe želeo da postane fudbaler.

"Kao dete sam maštao o tome da budem fudbaler. Ipak, želja za tenisom bila je jača. Tako sam počeo da se bavim ovim sportom. Ipak, uvek sam gledao fgudbalske utakmice i gde god da idem i sada, pratim šta se dešava u svetu fudbala. To mi je jedan od omiljenih sportova. I dalje ponekad rekreativno sa kolegama i ljudima iz tima odigram partiju fudbala. Imam sjajnu atmosferu u ekipi, srećan sam što smo svi dobri prijatelji i van terena", priznao je Novak.

Na pitanje da odgovori ko je među teniserima nabolji fudbaler, Novak je imao pomalo neodređen odgovor.

"Teško je reći ko je najbolji. Očigledno neko od Španaca, Argentinaca ili uopšte od tenisera iz Južne Amerike. Oni svi vole fudbal i najveštiji su sa loptom", poručio je Đoković.

Razlika između Rafaela Nadala i njega je svega 215 poena i moglo bi se dogoditi da već posle turnira u Parizu Novak ponovo postane najbolji teniser sveta, jer je poznato da do kraja sezone ne brani nijedan poen.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar