Роби Фаулер тражи посао!

Легендарни нападач Ливерпула сада има и ПРО лиценцу.

Фудбал 29.10.2018 | 08:00
Роби Фаулер тражи посао!
Један од најбољих центрафора којег је изродио енгелски фудбал, члан чувене поставе Ливерпула у којој је доминирао са Стивом Мекманаманом средином деведесетих година прошлог века, Роби Фаулер нису се за посао менаџера.

"Сада имам и ПРО лиценцу! А као што знате то је највеће звање које може добити фудбалски тренер. Сада ми треба шанса, коју тражим углавном на мом Острву, али не бих имао ништа против ни да радим у иностранству. Рецимо у Дубаију у који долазим већ 20 година", рекао је легендарни стрелац са 360спорт.

Фаулер, коме је 43 године није баш водио спортски живот тако да није у потпуности испунио своју судбину, али је свакако оставио значајан траг и у дресу Редса, али и гордог Албиона. Окушао се пре неколико година и као тренер на Тајланду и то у клубу Муантонг јунајтед где га је Славиша Јокановић, сада менаџер Премирелигаша Фулама наследио на клупи. Занимљиво је да је исти клуб до недавно водио и Радован Ћурчићпре него што је остао без посла симболично коло пре краја тамошњег првенства.

"Мислим да и даље имам много да понудим нашем спорту. Осећам и знам да имам пуно знања о фудбалу. И желим да много дам нашој игри, само ми треба неки власник клуба који би ме мало подржао. Гарантујем да ћу узвратити! Што се тиче мог стила, више сам менаџер играча него саме игре. Код мене у Ливерпулу је то био Рој Еванс, који је био геније за нас момке, али су Рафа Бенитез и Жерар Улије више знали о самој тактици. Надам се да се Рој неће љутити због овога...", завршио је Енглез.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар