Robi Fauler traži posao!

Legendarni napadač Liverpula sada ima i PRO licencu.

Fudbal 29.10.2018 | 08:00
Robi Fauler traži posao!
Jedan od najboljih centrafora kojeg je izrodio engelski fudbal, član čuvene postave Liverpula u kojoj je dominirao sa Stivom Mekmanamanom sredinom devedesetih godina prošlog veka, Robi Fauler nisu se za posao menadžera.

"Sada imam i PRO licencu! A kao što znate to je najveće zvanje koje može dobiti fudbalski trener. Sada mi treba šansa, koju tražim uglavnom na mom Ostrvu, ali ne bih imao ništa protiv ni da radim u inostranstvu. Recimo u Dubaiju u koji dolazim već 20 godina", rekao je legendarni strelac sa 360sport.

Fauler, kome je 43 godine nije baš vodio sportski život tako da nije u potpunosti ispunio svoju sudbinu, ali je svakako ostavio značajan trag i u dresu Redsa, ali i gordog Albiona. Okušao se pre nekoliko godina i kao trener na Tajlandu i to u klubu Muantong junajted gde ga je Slaviša Jokanović, sada menadžer Premireligaša Fulama nasledio na klupi. Zanimljivo je da je isti klub do nedavno vodio i Radovan Ćurčićpre nego što je ostao bez posla simbolično kolo pre kraja tamošnjeg prvenstva.

"Mislim da i dalje imam mnogo da ponudim našem sportu. Osećam i znam da imam puno znanja o fudbalu. I želim da mnogo dam našoj igri, samo mi treba neki vlasnik kluba koji bi me malo podržao. Garantujem da ću uzvratiti! Što se tiče mog stila, više sam menadžer igrača nego same igre. Kod mene u Liverpulu je to bio Roj Evans, koji je bio genije za nas momke, ali su Rafa Benitez i Žerar Ulije više znali o samoj taktici. Nadam se da se Roj neće ljutiti zbog ovoga...", završio je Englez.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Shutterstock

Komentari / 0

Ostavite komentar