Први "Паб квиз" у Бијељини

Бијељина се од синоћ придружила градовима у којима се одржавају паб-квизови – тимска надметања у познавању чињеница из опште културе који се одржавају у пабовима и кафеима. Ови квизови су, поред провјере знања, одлична прилика за дружење и забаву у опуштеној атмосфери.

Занимљивости 26.10.2018 | 14:25
Први "Паб квиз" у Бијељини
Тринаест екипа са четири такмичара одмјерило је снаге у осам области. За три сата дали су одговоре на преко 80 питања И провели сјајно вријеме учествујући у првом Паб квизу који је организован у Бијељини. Мотив за организацију били су квизови сличног типа који се организују у региону али И у свијету, а Бијељинци су имајући у виду број проијављених једва чекали нешто ново, кажу организатори Владимир Николић и Зоран Мидановић.

Општа култура, историја , географија, књижевност, спорт, музика филм И област изненађења су теме на које такмичари треба да дају одговоре.

Организатори истиче да су овакви догађаји омиљени широм свијета, а да му је циљ да у Бијељини на једном мјесту окупи људе који на свијет око себе гледају отворених очију и упијајући знање о том свијету.

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кика

26.10.2018 13:48

Фино, подржавам. Мада.... Нама прије свега треба, очајнички треба, радних мјеста или одосмо сви

ОДГОВОРИТЕ
Name

цока

26.10.2018 15:56

Свака част, ово је сјајно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

С

02.11.2018 06:34

Мало свега,,,мало да буде лијепо,,,културно,,,,, само културно,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

С

02.11.2018 06:36

Мало свега,,,мало да буде лијепо,,,културно,,,,, само културно,,

ОДГОВОРИТЕ