Ундер боом и шифра „Рамадани“!

Рома између продаје и новог уговора, четири великана на чекању! У игри велики новац!

Фудбал 27.10.2018 | 17:00
Ундер боом и шифра „Рамадани“!
Имала је Рома својих блиставих куповина, али и продаја током година, направила доса занимљивих послова, а следеће име око којег ће се вртети много тога је - Џенгиз Ундер.

Млади турски интернационалац налази се негде између сна и јаве, пошто је у овом тренутку мета четири европска великана, док Рома покушава да спречи одлазак талентованог офанзивца и спрема нови уговор. Све све ово дешава под будним око Фалија Рамаданија, човека који је постао Ундеров заступник однедавно. Римски дневник Коријере дело Спорт пише да је управо познати агент покренуо лавину пошто је незадовољан чињеницом да његов клијент зарађује тек милион евра нето годишње, а тренутно је међу најбољима у Роми. На десет утакмица постигао је четири гола (два у Лиги шампиона) и асистирао у још три наврата, због чега је привукао велику пажњу четири европска гиганта. Прво Барселоне и Манчестер Ситија, а од скоро Арсенала и Бајерна.

Истина, када је Ундер долазио у Рому из Башакшехира лета 2017. за нешто мање од 15.000.000 евра, био је готово непознат широј фудбалској јавности, па и не чуди што је његова плата тако ниска за данашње прилике. После више него солидне дебитантске сезоне у дресу Вучице (32 утакмице, осам голова и две асистенције), ове године се профилисао као један од најбољих играча у тиму Еузебија ди Франческа.

Рома је тренутно у небраном грожђу. Наиме, шушка се чак да би Рома пристала да прода Ундера ове зиме за суму од (бар) 50.000.000 евра, али само под условом да таквих понуда заиста буде. У међувремену први човек Роме Џејмс Палота и посебно спортски директор Монћи инсистирају да Ундеростане и добије нови уговор под бољим условима. Проблем је, заправо, што су се управа Роме и Рамаданинеколико пута сукобили око Ундерових примања у последње време, што би могло да отежа пут до потписа.

Због тога је, заправо, продаја толико актуелна тема. Да се искористи добар моменат и заради добро, како би се донекле анулирали велики трошкови од летос. Биће то занимљива битка, посебно ако се неко од заинтересованих клубова заиста осмели и крене у акцију. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар