Џикић: Губимо од великих тимова!

Реал прелако дошао до победе! Тренер кошаркаша Будужности Александар Џикић није био задовољан издањем своје екипе која је поражена од Реала у Евролиги са 89:55.

Кошарка 26.10.2018 | 13:15
Џикић: Губимо од великих тимова!
Био је то најтежи пораз Подгоричана у елитном такмичењу ове сезоне, тако да шампион АБА лиге још нема победу после четири одиграна кола.

Џикић је честитао противнику на победи и изразио жал што његов тим није одиграо боље. 

"Били су бољи од нас, али ми је жао што нисмо играли боље и што нисмо искористили чињеницу да нисмо имали додатни притисак. Неки делови игре су били веома добри али у неким деловима смо показали превише респекта према кошаркачима Реала. Тај респект долази са именом противника, ЦСКА, Фенербахче, Олимпијакос, Реал, све су то велики клубови. То су чињенице",изјавио је Џикић. 

Будужност има простора да напредује али питање је када ће све "кликнути" у игри. 

"Не можете променити угао гледања али очигледно ћемо настојати да напредујемо у осталим утакмицама. У неким моментима сам имао осећај да је Реалу било прелако. Фалило нам је жустрине и енергије", закључио је Џикић. 

У наредном, петом колу Евролиге, Будућност 2. новембра дочекује Панатинаикос, док ће Реал гостовати у Литванији екипи Жалгириса.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар