Džikić: Gubimo od velikih timova!

Real prelako došao do pobede! Trener košarkaša Budužnosti Aleksandar Džikić nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe koja je poražena od Reala u Evroligi sa 89:55.

Košarka 26.10.2018 | 13:15
Džikić: Gubimo od velikih timova!
Bio je to najteži poraz Podgoričana u elitnom takmičenju ove sezone, tako da šampion ABA lige još nema pobedu posle četiri odigrana kola.

Džikić je čestitao protivniku na pobedi i izrazio žal što njegov tim nije odigrao bolje. 

"Bili su bolji od nas, ali mi je žao što nismo igrali bolje i što nismo iskoristili činjenicu da nismo imali dodatni pritisak. Neki delovi igre su bili veoma dobri ali u nekim delovima smo pokazali previše respekta prema košarkačima Reala. Taj respekt dolazi sa imenom protivnika, CSKA, Fenerbahče, Olimpijakos, Real, sve su to veliki klubovi. To su činjenice",izjavio je Džikić. 

Budužnost ima prostora da napreduje ali pitanje je kada će sve "kliknuti" u igri. 

"Ne možete promeniti ugao gledanja ali očigledno ćemo nastojati da napredujemo u ostalim utakmicama. U nekim momentima sam imao osećaj da je Realu bilo prelako. Falilo nam je žustrine i energije", zaključio je Džikić. 

U narednom, petom kolu Evrolige, Budućnost 2. novembra dočekuje Panatinaikos, dok će Real gostovati u Litvaniji ekipi Žalgirisa.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar