Мурињо потврдио: Нема ништа од повратка Златана!

Менаџер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо одбацио је могућност да бивши репрезентативац Шведске Златан Ибрахимовић поново заигра на "Олд Трафорду".

Фудбал 26.10.2018 | 12:15
Мурињо потврдио: Нема ништа од повратка Златана!
Јунајтед у недељу од 17 часова дочекује Евертон и чини се да Мурињо има извесних проблема са нападачима, који су изразито неефикасни у последње време.

"Ибрахимовић није опција, тако нешто се неће догодоти", рекао је на питање да ли је могућ повратак сјајног голгетера из Лос Анђелеса у зимском прелазном року. 

Лоша форма Ромелуа Лукакуа, који на осам утакмица није затресао мрежу, наметнула је питање због чега Мурињо не размисли о опцији да одмори репрезентативца Белгије, на шта је он одговорио саркастично. 

"Не одмарам га зато што мој помоћник Мајкл Керик не може да игра нападача. Имам осећај да же Лукаку постићи гол у првој наредној утакмици. Тако је пред сваки меч. Када буде постигао гол, вратиће му се самопоуздање у ормалу. Сада је јасно да тога нема", рекао је Мурињо. 

Уз све то, Алексис Санчез је повређен и не може да помогне саиграчима, па Лукаку мора да игра. Маркус Рашфорд и Антони Марсијал су такође опције. 

"Алексис се мучи, повређен ј. Покушао је да нам помогне против Челсија, али није у доброј кондицији. Није га било на мечу са Јуветусом, неже га бити у тиму ни у недељу. Битно је да се физички спреми сто одсто јер једино тако може да прикаже своју најбољу игру", додао је Португалац.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар