Murinjo potvrdio: Nema ništa od povratka Zlatana!

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo odbacio je mogućnost da bivši reprezentativac Švedske Zlatan Ibrahimović ponovo zaigra na "Old Trafordu".

Fudbal 26.10.2018 | 12:15
Murinjo potvrdio: Nema ništa od povratka Zlatana!
Junajted u nedelju od 17 časova dočekuje Everton i čini se da Murinjo ima izvesnih problema sa napadačima, koji su izrazito neefikasni u poslednje vreme.

"Ibrahimović nije opcija, tako nešto se neće dogodoti", rekao je na pitanje da li je moguć povratak sjajnog golgetera iz Los Anđelesa u zimskom prelaznom roku. 

Loša forma Romelua Lukakua, koji na osam utakmica nije zatresao mrežu, nametnula je pitanje zbog čega Murinjo ne razmisli o opciji da odmori reprezentativca Belgije, na šta je on odgovorio sarkastično. 

"Ne odmaram ga zato što moj pomoćnik Majkl Kerik ne može da igra napadača. Imam osećaj da že Lukaku postići gol u prvoj narednoj utakmici. Tako je pred svaki meč. Kada bude postigao gol, vratiće mu se samopouzdanje u ormalu. Sada je jasno da toga nema", rekao je Murinjo. 

Uz sve to, Aleksis Sančez je povređen i ne može da pomogne saigračima, pa Lukaku mora da igra. Markus Rašford i Antoni Marsijal su takođe opcije. 

"Aleksis se muči, povređen j. Pokušao je da nam pomogne protiv Čelsija, ali nije u dobroj kondiciji. Nije ga bilo na meču sa Juvetusom, neže ga biti u timu ni u nedelju. Bitno je da se fizički spremi sto odsto jer jedino tako može da prikaže svoju najbolju igru", dodao je Portugalac.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar