Мурињо је нешто начуо - Де Хеа у Јувентусу за џабе?!

Знају Италијани како то да изведу. . .

Фудбал 27.10.2018 | 15:00
Мурињо је нешто начуо - Де Хеа у Јувентусу за џабе?!
Таман што су навијачи одахнули када је Реал из Челсија довео Тиба Куртоу, нова опасност се надвила над Олд Трафордом. Неколико острвских листова предвођених угледним Тајмсом и Телеграфом пишу да је Жозе Мурињо озбиљно забринут за судбину Давида Де Хее у Манчестер јунајтеду пошто је изгледа начуо да би Јувентус могао да крене по шпанског голмана.

Јунајтед наравно не би продао, али проблем је у томе што Де Хеи уговор истиче следећег лета. Клуб из Манчестера додуше има и могућност да аутоматски продужи сарадњу до 2020, али Јувентус је стрпљив клуб. Ако Де Хеа не буде до лета 2019. продужио боравак на Театру снова са основаном сумњом бисмо могли да закључимо да је већ договорио трансфер у неки други клуб. И то без цента обештећења.

Уосталом, извештила се торинска Стара дама са таквим пословима. Баш овог лета на исти начин је Ливерпулу узела Емреа Џана. Раније Барселони Данија Алвеса. Па Реалу Самија Кедиру, Пари Сен Жермени КингслијаКомана, Атлетику из Билбаа Фернанда Љорентеа, а у Манчестеру наравно памте случај Пола Погбе.

Истина, нико од њих не би био улов једнак Де Хеи, већ годинама једном од најбољих голмана планете, па је зато Мурињо наводно већ имао састанак са Жоржом Мендешом како би утаначили детаље новог уговора. Зна се колико су њих двојица блистки, али свеједно ту постоји један проблем.

Јер како игра Јунајтед нико не зна ни докле ће Мурињо потрајати. Тако да Де Хеа не мора да жури са потписивањем новог уговора. А са сваким даном одлагања расте и могућност да напусти Театар снова.

У Торину би се за место првог голмана борио са Војћеом Шченсним и Матијом Перином. Да се не лажемо, Де Хеа би ту био први пик.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар