Murinjo je nešto načuo - De Hea u Juventusu za džabe?!

Znaju Italijani kako to da izvedu. . .

Fudbal 27.10.2018 | 15:00
Murinjo je nešto načuo - De Hea u Juventusu za džabe?!
Taman što su navijači odahnuli kada je Real iz Čelsija doveo Tiba Kurtou, nova opasnost se nadvila nad Old Trafordom. Nekoliko ostrvskih listova predvođenih uglednim Tajmsom i Telegrafom pišu da je Žoze Murinjo ozbiljno zabrinut za sudbinu Davida De Hee u Mančester junajtedu pošto je izgleda načuo da bi Juventus mogao da krene po španskog golmana.

Junajted naravno ne bi prodao, ali problem je u tome što De Hei ugovor ističe sledećeg leta. Klub iz Mančestera doduše ima i mogućnost da automatski produži saradnju do 2020, ali Juventus je strpljiv klub. Ako De Hea ne bude do leta 2019. produžio boravak na Teatru snova sa osnovanom sumnjom bismo mogli da zaključimo da je već dogovorio transfer u neki drugi klub. I to bez centa obeštećenja.

Uostalom, izveštila se torinska Stara dama sa takvim poslovima. Baš ovog leta na isti način je Liverpulu uzela Emrea Džana. Ranije Barseloni Danija Alvesa. Pa Realu Samija Kediru, Pari Sen Žermeni KingslijaKomana, Atletiku iz Bilbaa Fernanda Ljorentea, a u Mančesteru naravno pamte slučaj Pola Pogbe.

Istina, niko od njih ne bi bio ulov jednak De Hei, već godinama jednom od najboljih golmana planete, pa je zato Murinjo navodno već imao sastanak sa Žoržom Mendešom kako bi utanačili detalje novog ugovora. Zna se koliko su njih dvojica blistki, ali svejedno tu postoji jedan problem.

Jer kako igra Junajted niko ne zna ni dokle će Murinjo potrajati. Tako da De Hea ne mora da žuri sa potpisivanjem novog ugovora. A sa svakim danom odlaganja raste i mogućnost da napusti Teatar snova.

U Torinu bi se za mesto prvog golmana borio sa Vojćeom Ščensnim i Matijom Perinom. Da se ne lažemo, De Hea bi tu bio prvi pik.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar