Руни одбио луксузне собе и скупе летове!

По доласку у Вашингтон. . . ! Вејн Руни је за тили час освојио срца навијача ДЦ Јунајтеда. Бивши ас Манчестер јунајтеда и Евертона постигао је 12 голова на 19 утакмица и доказао класу.

Фудбал 28.10.2018 | 12:00
Руни одбио луксузне собе и скупе летове!
Ипак, нису само голови и добре игре то што је момка рођеног у Ливерпулу приближило навијачима. Пре свега, освојио их је својом скромношћу и професионализмом.

Како преноси портал "Бизнис инсајдер", челници клуба били су шокирани када је Руни по доласку у Вашингтон. Понудили су му луксузне хотелске собе на гостовањима и летове првом класом, али је Руни то глатко одбио рекавши да жели да га третирају као било ког другог играча. 

"Ако желите да будете део тима, ви уствари морате бити део тог тима и делити све са колегама. Не желим посебан третман, хтео сам само да будем једнак са осталим играчима. Ја сам део екипе", каже Руни. 

Велико искуство играња у Премијер лиги и клубу какав је Манчестер јунајтед свакако му је помогло да се брзо привикне на нову средину. 

"Није у питању никаква наука о ракетама! Посебно ако трена да остварите однос са колегама и разговарате са њима. Познајем много играча који су сошли овде, великих играча из других земаља, а који нису желели да се прилагоде и буду део тима за који играју. Мислим да је то јако битно учинити, сјединити се са осталима. Једино тако можете остварити добре резултате", закључио је Руни.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар