Runi odbio luksuzne sobe i skupe letove!

Po dolasku u Vašington. . . ! Vejn Runi je za tili čas osvojio srca navijača DC Junajteda. Bivši as Mančester junajteda i Evertona postigao je 12 golova na 19 utakmica i dokazao klasu.

Fudbal 28.10.2018 | 12:00
Runi odbio luksuzne sobe i skupe letove!
Ipak, nisu samo golovi i dobre igre to što je momka rođenog u Liverpulu približilo navijačima. Pre svega, osvojio ih je svojom skromnošću i profesionalizmom.

Kako prenosi portal "Biznis insajder", čelnici kluba bili su šokirani kada je Runi po dolasku u Vašington. Ponudili su mu luksuzne hotelske sobe na gostovanjima i letove prvom klasom, ali je Runi to glatko odbio rekavši da želi da ga tretiraju kao bilo kog drugog igrača. 

"Ako želite da budete deo tima, vi ustvari morate biti deo tog tima i deliti sve sa kolegama. Ne želim poseban tretman, hteo sam samo da budem jednak sa ostalim igračima. Ja sam deo ekipe", kaže Runi. 

Veliko iskustvo igranja u Premijer ligi i klubu kakav je Mančester junajted svakako mu je pomoglo da se brzo privikne na novu sredinu. 

"Nije u pitanju nikakva nauka o raketama! Posebno ako trena da ostvarite odnos sa kolegama i razgovarate sa njima. Poznajem mnogo igrača koji su sošli ovde, velikih igrača iz drugih zemalja, a koji nisu želeli da se prilagode i budu deo tima za koji igraju. Mislim da je to jako bitno učiniti, sjediniti se sa ostalima. Jedino tako možete ostvariti dobre rezultate", zaključio je Runi.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar