Ливерпул се за Звезду спрема код Партизана!

Фудбалери Ливерпула ништа не препуштају случају, уочи новог окршаја са Црвеном звездом желе да имају максимално добре услове за припреме.  Ливерпул из Партизановог "Земунела" креће за Звезду. Енглески великан нашао решење за тренинг на дан утакмице…

Фудбал 27.10.2018 | 11:00
Ливерпул се за Звезду спрема код Партизана!
Како је потврђено за Б92, челници енглеског клуба су се обратили управи Партизана са молбом да им се дозволи да тренирају у СЦ Телеоптик на дан утакмице.

Црно-бели ће изаћи у сусрет Јиргену Клопу и његовим изабраницима и дозволити им да тренирају у популарном Земунелу на дан утакмице у периоду од 10-12 часова, те омогућити им потпуну приватност у свом центру.

Ливерпул је у среду увече без већих проблема савладао Црвену звезду на "Енфилду" са 4:0 и има амбицију да оствари нови тријумф и за 13 дана на стадиону "Рајко Митић".

Занимљиво, али ништа ново и необично.

Фудбалери Ливерпула нису дуго тражили решење за место тренинга на дан утакмице 4. кола групе Ц Лиге шампиона против Црвене звезде. Редси ће последњи тренинг уочи гостовања на стадиону "Рајко Митић" одрадити у Партизановој бази "Телеоптик".

Из Енглеске је на адресу црно-белих упућена молба на коју је Партизан одговорио позитивно. Ливерпул ће 6. новембра, од 10 до 12 часова, тренирати у Телеоптику и биће потпуно изоловани од навијача и новинара.

Вече пре утакмице одрадиће и званични тренинг на стадиону Црвене звезде и он ће 15 минута бити отворен за медије.

Иначе, ранијих сезона умели су и противници Партизана у Европи да тренирају на теренима Црвене звезде.

Ливерпул је у 3. колу угостио српског првака на Енфилду и прилично лако и убедљиво (4:0) стигао до нових бодова. Ливерпул их има шест, а Црвена звезда један.

Сусрет четвртог кола Ц групе Лиге шампиона измнеђу црвено-белих и Ливерпула на програму је у уторак, 6. новембра са почетком у 18.55 часова.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар