Liverpul se za Zvezdu sprema kod Partizana!

Fudbaleri Liverpula ništa ne prepuštaju slučaju, uoči novog okršaja sa Crvenom zvezdom žele da imaju maksimalno dobre uslove za pripreme.  Liverpul iz Partizanovog "Zemunela" kreće za Zvezdu. Engleski velikan našao rešenje za trening na dan utakmice…

Fudbal 27.10.2018 | 11:00
Liverpul se za Zvezdu sprema kod Partizana!
Kako je potvrđeno za B92, čelnici engleskog kluba su se obratili upravi Partizana sa molbom da im se dozvoli da treniraju u SC Teleoptik na dan utakmice.

Crno-beli će izaći u susret Jirgenu Klopu i njegovim izabranicima i dozvoliti im da treniraju u popularnom Zemunelu na dan utakmice u periodu od 10-12 časova, te omogućiti im potpunu privatnost u svom centru.

Liverpul je u sredu uveče bez većih problema savladao Crvenu zvezdu na "Enfildu" sa 4:0 i ima ambiciju da ostvari novi trijumf i za 13 dana na stadionu "Rajko Mitić".

Zanimljivo, ali ništa novo i neobično.

Fudbaleri Liverpula nisu dugo tražili rešenje za mesto treninga na dan utakmice 4. kola grupe C Lige šampiona protiv Crvene zvezde. Redsi će poslednji trening uoči gostovanja na stadionu "Rajko Mitić" odraditi u Partizanovoj bazi "Teleoptik".

Iz Engleske je na adresu crno-belih upućena molba na koju je Partizan odgovorio pozitivno. Liverpul će 6. novembra, od 10 do 12 časova, trenirati u Teleoptiku i biće potpuno izolovani od navijača i novinara.

Veče pre utakmice odradiće i zvanični trening na stadionu Crvene zvezde i on će 15 minuta biti otvoren za medije.

Inače, ranijih sezona umeli su i protivnici Partizana u Evropi da treniraju na terenima Crvene zvezde.

Liverpul je u 3. kolu ugostio srpskog prvaka na Enfildu i prilično lako i ubedljivo (4:0) stigao do novih bodova. Liverpul ih ima šest, a Crvena zvezda jedan.

Susret četvrtog kola C grupe Lige šampiona izmneđu crveno-belih i Liverpula na programu je u utorak, 6. novembra sa početkom u 18.55 časova.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar