Главобоља за Партизан, Пантићу страдала задња ложа!

Млади фудбалер Партизана, Данило Пантић, провешће неко време ван терена због повреде коју је задобио на куп утакмици са Земуном.  Озбиљан удар на Партизанову креацију - Дача Пантић не игра против Напретка и Чуке! Није ово требало Зорану Мирковићу.

Фудбал 26.10.2018 | 09:45
Главобоља за Партизан, Пантићу страдала задња ложа!
Црно-бели су се победом од 2:0 пласирали у четвртфинале, а Пантић је морао да напусти терен у самом финишу сусрета у Горњој Вароши.

Лекарска екипа Партизана је у четвртак обавила детаљне прегледе магнетном резонанцом и утврђено је да Пантић има руптуру првог степена мишића задње ложе. Контрола је заказана за седам дана.

Јасно је да Пантић неће моћи да игра у том периоду, што значи да ће пропустити суботњи меч 13. кола Суперлиге у којем црно-бели дочекују Напредак.

Мучили су се црно-бели са организацијом напада на гостовању код Спартака, а судећи према последњим информацијама из Хумске мучиће се и Зоран Мирковић док буде склапао тим за наредне изазове. Партизанов шеф струке неће моћи да рачуна на Данила Пантића барем за наредне две утакмице.

После прегледа магнетном резонанцом једном од најбољих Партизанових играча ове сезоне дијагностикована је парцијална руптура првог степена миśића задње ложе. Не зна се још тачно колико ће опоравак трајати, али контрола је заказана за седам дана што значи да ће Пантић сигурно пропустити окршај са Напретком у Хумској, а врло вероватно и гостовање код Чукаричког с обзиром да је оно на програму већ у среду, а то би био велики ризик.

Никад наравно не постоји добар тренутак за повреду, али имајући у виду Партизанов календар чини се даПантићеви проблеми са задњом ложом долазе у врло неугодном периоду сезоне када црно-беле очекује серија утакмица са тимовима из врха суперлигашке табеле.

После Напретка и Чукаричког следи и окршај са Војводином у Београду. Ту би већ Пантић могао да помогне ако контрола покаже да опоравак тече по плану.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар