Glavobolja za Partizan, Pantiću stradala zadnja loža!

Mladi fudbaler Partizana, Danilo Pantić, provešće neko vreme van terena zbog povrede koju je zadobio na kup utakmici sa Zemunom.  Ozbiljan udar na Partizanovu kreaciju - Dača Pantić ne igra protiv Napretka i Čuke! Nije ovo trebalo Zoranu Mirkoviću.

Fudbal 26.10.2018 | 09:45
Glavobolja za Partizan, Pantiću stradala zadnja loža!
Crno-beli su se pobedom od 2:0 plasirali u četvrtfinale, a Pantić je morao da napusti teren u samom finišu susreta u Gornjoj Varoši.

Lekarska ekipa Partizana je u četvrtak obavila detaljne preglede magnetnom rezonancom i utvrđeno je da Pantić ima rupturu prvog stepena mišića zadnje lože. Kontrola je zakazana za sedam dana.

Jasno je da Pantić neće moći da igra u tom periodu, što znači da će propustiti subotnji meč 13. kola Superlige u kojem crno-beli dočekuju Napredak.

Mučili su se crno-beli sa organizacijom napada na gostovanju kod Spartaka, a sudeći prema poslednjim informacijama iz Humske mučiće se i Zoran Mirković dok bude sklapao tim za naredne izazove. Partizanov šef struke neće moći da računa na Danila Pantića barem za naredne dve utakmice.

Posle pregleda magnetnom rezonancom jednom od najboljih Partizanovih igrača ove sezone dijagnostikovana je parcijalna ruptura prvog stepena miśića zadnje lože. Ne zna se još tačno koliko će oporavak trajati, ali kontrola je zakazana za sedam dana što znači da će Pantić sigurno propustiti okršaj sa Napretkom u Humskoj, a vrlo verovatno i gostovanje kod Čukaričkog s obzirom da je ono na programu već u sredu, a to bi bio veliki rizik.

Nikad naravno ne postoji dobar trenutak za povredu, ali imajući u vidu Partizanov kalendar čini se daPantićevi problemi sa zadnjom ložom dolaze u vrlo neugodnom periodu sezone kada crno-bele očekuje serija utakmica sa timovima iz vrha superligaške tabele.

Posle Napretka i Čukaričkog sledi i okršaj sa Vojvodinom u Beogradu. Tu bi već Pantić mogao da pomogne ako kontrola pokaže da oporavak teče po planu.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar