Барса ће овако дочекати Реал...

Каталонски клуб ће обојити Ноу Камп пред "Ел класико".

Фудбал 26.10.2018 | 08:45
Барса ће овако дочекати Реал...
Барселона и Реал Мадрид у недељу ће одиграти "Ел класико" у 10. колу Примере.

Тај меч, без обзира на стање на табели, празник је фудбала, не само у Шпанији, и навијачи га очекују са нестрпљењем.

Барса је као најаву тог дуела објавила кратак видео кореографије која ће бити приказана на Ноу Кампу, уз слоган "Ми бојимо фудбал".

За Реал ће то бити изузетно важна утакмица, јер шпански медији већ данима пишу да би управоона могла да одлучи о судбини тренера Ђулена Лопетегија. Челници шампиона Европе после тог дуела требало би да донесу одлуку да ли ће стратег Мадриђана бити смењен после слабих резултата ове сезоне.

На другој страни Ернесто Валверде мораће да спреми специјалну тактику против највећег ривала, будући да неће моћи да рачуна на помоћ најбољег играча Лионела Месија, који је поломио подлактичну кост пре четири дана на мечу против Севиље и биће ван терена три недеље.

Биће то први "Ел класико" који ће Меси пропустити од 2007. године.

Такође биће први после 11 година на којем неће наступити две највеће звезде Барсе и Реала у последњој деценији. Поред Месија, неће бити ни Кристијана Роналда, који је летос прешао у Јувентус.

Барселона "Ел класико" у недељу дочекује као првопласирана на табели Примере са 18 бодова, док је Реал на седмом месту са 14 освојених бодова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар