Шаћири: У Београд долазим да играм фудбал!

Фудбалер Ливерпула Ђердан Шаћири највероватније ће бити на списку путника за Београд када Ливерпул 6. новембра буде гостовао Црвеној звезди.

Фудбал 27.10.2018 | 10:00
Шаћири: У Београд долазим да играм фудбал!
Клуб са "Енфилда" је славио у среду са 4:0, а Шаћири је добио низ похвала од стране менаџера Јиргена Клопа за свој учинак на терену.

Шаћири је током лета на Мундијалу изазвао бројне полемике због провокативног показивања "орла" приликом прославе гола против Србије. Нема сумње да ће бити у центру пажње уколико буде играо у Београду.

“Имао сам одређена искуства на Светском првенству, знам како да се носим са том ситуацијом. Не бринем. Видео сам неке текстове где се причало о свему томе. Не брине ме шта други говоре, ја тамо идем да бих играо фудбал. Не ради се о политици већ о фудбалу. Нисам забринут, једноставно идем тамо да играм фудбал”, рекао је Шаћири.

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп се похвално изразио о његовом учинку на мечу са Црвеном звездом. Рекао је да је био одличан и део готово свих акција екипе.

“Желео бих само да кажем хвала менаџеру на тим лепим речима. Била је то утакмица где сам заиста дао све од себе. Мислим да имам довољно квалитета да програм саиграче у правом моменту. Била ми је жеља само да добро одиграм. Уживам у Ливерпулу и мислим да се то вид ии кроз моје игре. Најважније је да наставимо да побеђујемо”, закључио је фудбалер Ливерпула.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар